Twee kinderen zittend in een bloemenveld

Nieuw-Schoonebeek

Wilt u landelijk en ruim wonen in een echt Drents lintdorp? Dan is het plan Nieuw-Schoonebeek, Bekel's erf iets voor u. De woonwijk Bekel's erf ligt vlakbij de voorzieningen in het dorpscentrum en op loopafstand van meerdere natuurgebieden. Er zijn nog gemeentelijke kavels vrij.

Overzicht kavels Nieuw-Schoonebeek

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Vrije gemeentelijke kavels

KavelnummerOppervlakteTypePrijs met BTW en zonder kosten
29750 m2Vrijstaand€ 120.372,00

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken te regelen zodat hij/zij de kavel kan kopen. Lukt het niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Daarom wonen in Nieuw-Schoonebeek

  • Onderdeel van het karakteristieke lintdorp;
  • Gunstige ligging bij Duitse grens;
  • Uitstekende (openbaar vervoer) verbindingen;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemeen telefoonnummer 14 0591.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Nieuw-Schoonebeek? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl.

Chat met een medewerker