Twee kinderen zittend in een bloemenveld

housing-forms iconNieuw-Schoonebeek

Wilt u landelijk en ruim wonen in een echt Drents lintdorp? Dan is het plan Nieuw-Schoonebeek, Bekel's erf iets voor u. De woonwijk Bekel's erf ligt vlakbij de voorzieningen in het dorpscentrum en op loopafstand van meerdere natuurgebieden. Er zijn nog gemeentelijke kavels vrij.

Overzicht kavels Nieuw-Schoonebeek

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Kaart met kavels in Nieuw-Schoonebeek

Vrije gemeentelijke kavels

Hieronder leest u welke kavels nog beschikbaar zijn.

Vrije gemeentelijke kavels Nieuw-Schoonebeek

Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs met BTW en zonder kosten
29 750 m2 Vrijstaand € 120.372,00

Gereserveerde gemeentelijke kavels 

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken regelen zodat hij de kavel kan kopen. Lukt het  niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Op dit moment zijn er geen gereserveerde gemeentelijke kavels.

Daarom wonen in Nieuw-Schoonebeek

  • Onderdeel van het karakteristieke lintdorp;
  • Gunstige ligging bij Duitse grens;
  • Uitstekende (openbaar vervoer) verbindingen;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemeen telefoonnummer 14 0591.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Nieuw-Schoonebeek? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl.