Zwembaden

Aquarena - Emmen

Icoon mens

Bij Aquarena is voor iedereen iets te beleven! Met 3 baden, een Doe & Ontdekhoek, een wellness en uitdagende activiteiten. 

De Slagen - Schoonebeek

Icoon mens

Het zwembad staat voor gezelligheid, ontspanning en sportiviteit. Er is een instructie- en een wedstrijdbad met vele sportieve activiteiten. 

Neptunusbad - Klazienaveen

Icoon mens

In het overdekte Neptunusbad in Klazienaveen vind je alles wat goed is voor een mens. Jong of oud kan er op zijn of haar manier genieten.

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond 26 november en de daaruit voortvloeiende nieuwe coronamaatregelen moeten zwembaden vanaf zondag 28 november 3 weken lang om 17.00 uur dicht en is er een maximaal aantal gasten toegestaan in het gebouw . Wij hebben even tijd nodig om de roosters aan te passen en het reserveringssysteem weer in te schakelen. De zwemlessen hebben de hoogste prioriteit in het rooster, meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 

Coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 6 november 2021 zijn het coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs nodig voor een bezoek aan onze zwembaden. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder. 

Contact zwembaden

Baantjes trekken, vrij zwemmen of aquasporten? Dat kan bij onze drie zwembaden! Elk zwembad heeft gediplomeerde instructeurs en toezichthouders die in en rond het water voor u klaar staan. Samen zorgen zij ervoor dat elk bezoek een prettig bezoek is vol zwemplezier!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze collega's via een van onderstaande telefoonnummers:

  • Aquarena: 0591 - 63 70 37 (voor kinderfeestjes, bel met het restaurant 0591 - 68 99 50)
  • Neptunusbad: 0591 - 31 22 39 
  • De Slagen: 0524 - 53 18 53

of mail naar aquarena@emmen.nl

Logo's Aquarena, De Slagen Schoonebeek, Neptunusbad Klazienaveen