Raadhuisplein Emmen

Daarom werken bij Emmen!

Ons werk heeft impact op de samenleving om ons heen. We werken in een levendige gemeente met prachtige natuur, kenmerkende dorpen én een bruisend stadscentrum. Waar bedrijvigheid hand in hand gaat met rust, ruimte en natuur.Wat we voor ogen hebben is het creëren van een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving, waarin mensen zich thuis voelen en fijn wonen. Onze organisatie staat voor daadkracht, continue ontwikkeling en flexibiliteit. We werken in een grote organisatie met korte lijnen, met veel vertrouwen en iedereen krijgt de kans om zich volop te ontwikkelen. Ruim 1000 betrokken en loyale medewerkers staan klaar voor de meer dan 108.000 inwoners. En we zoeken we regelmatig nieuwe collega's. Kom jij ons versterken? 

Bekijk hier alle vacatures

Dit betekent werken bij de gemeente Emmen

Door het bekijken van deze video accepteert u de terms and conditions and privacy policy van Youtube.

"Je kunt hier echt daadkracht laten zien en leveren. Resultaat is belangrijk."

Tonko Aeilkema

Resultaatgericht en daadkrachtig 

We zijn gedreven door resultaat en gaan doelgericht te werk. De handen uit de mouwen steken voor een mooi resultaat, daar zijn wij van. Daadkracht zit in ons DNA. We stimuleren elkaar om met deze aanpak het beste voor Emmen en haar inwoners te behalen.

Jouw groei is onze ontwikkeling

Bij de gemeente Emmen stellen we de ontwikkeling van onze medewerkers voorop. Dit doen we door het aanbieden van interne én externe opleidingen, workshops en coaching. Je wordt aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontdekken en beter te worden in jouw vakgebied.
We zijn er namelijk van overtuigd dat jouw groei essentieel is voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom investeren we in jouw professionele en persoonlijke groei. Zo bouwen we samen aan een innovatieve organisatie, waarin talent tot zijn recht komt.

Groots met korte lijnen

Wij zijn een bepalende en belangrijke organisatie in de regio. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden om je carrière vorm te geven. Ons werkveld is divers en omvangrijk. Hierdoor heb jij de kans om je breed te oriënteren, te specialiseren of door te groeien naar nieuwe uitdagingen.

Jij ervaart bij de Gemeente Emmen een werkomgeving waar de lijnen kort zijn en waar iedereen zichtbaar en aanspreekbaar is. We waarderen een cultuur van openheid en samenwerking, waarin jouw ideeën horen en op prijs stellen.

Invloed op de maatschappij om je heen

Als werknemer bij gemeente Emmen ben je niet alleen op zoek naar een baan, maar naar een betekenisvolle carrière met tastbare resultaten. Bij ons zie je direct het effect van je inspanningen in de gemeenschap om je heen.

Bij gemeente Emmen geloven we sterk in de kracht van onze medewerkers. Of je nu werkt aan projecten die invloed hebben op de inwoners van Emmen, de natuur beschermen, of de maatschappij in het algemeen vooruit helpen, jouw bijdrage is waardevol en maakt echt het verschil.

Interviews met medewerkers

Herrald van der Helm

Medewerker Herrald van der Helm

"Door nieuwe projecten blijf ik uitgedaagd"

Romy Lubbers

Medewerker Romy Lubbers

"Je ambities en kwaliteiten worden gezien"

Rick Stoel

Medewerker Rick Stoel

"Er is ruimte voor ideeën en verbeteringen"

Chat met een medewerker