Meerdere handen op elkaar

Hubtaxi

Heeft u moeite om zelfstandig te reizen? Maak dan gebruik van de hubtaxi of regiotaxi of van het Wmo-vervoer. 

Hubtaxi of regiotaxi

Bij een hub komen verschillende vormen van vervoer samen.  Denk aan een treinstation of bushalte. Kunt u niet op de fiets of lopend naar de dichtstbijzijnde hub komen? Dan kunt u gebruikmaken van de hubtaxi (voorheen regiotaxi). Deze taxi brengt u naar de dichtstbijzijnde hub. Vanaf die plaats kunt u weer verder reizen met het openbaar vervoer.

Uitzondering: als een geplande bus- of treinreis veel langer duurt dan de taxirit dan mag u ook van uw huisadres naar de plaats van uw bestemming reizen (deur tot deur). U herkent de hubtaxi  aan het logo van Publiek Vervoer.

Wmo-vervoer

Kunt u niet meer zelfstandig reizen? Meld u dan bij De Toegang en maak een  afspraak voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijkt de medewerkers van De Toegang samen met u waarmee u het beste bent geholpen. Komt u in  aanmerking voor een taxipas vanuit de Wmo? Dan kunt u een (taxi)rit reserveren bij DVG Dorenbos via 0800- 8294235. 

Let op: Uw reis kan gecombineerd worden met een reis van andere mensen. Hierdoor kan uw reistijd langer duren dan gepland. 

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen