Klant Contact Centrum van de gemeente Emmen

Bodemdaling melden

Denkt u dat uw gebouw schade heeft door bodemdaling? Dan kunt u op deze pagina een melding doen. Het Servicepunt Bodemdaling neemt dan contact met u op en bespreekt met u wat u kunt doen.

Beschrijving

Heeft u schade door bodemdaling?

Verzakt uw tuin, ziet u scheuren in uw tuinhuisje of in uw woning? Een lekkende regenpijp of een enorme hoosbui kan bijvoorbeeld grond wegspoelen. Slecht onderhoud of het veranderen van de constructie tijdens een verbouwing kan voor scheuren in huis zorgen.

Heeft u schade aan uw woning? Neem dan contact op met uw verzekering en overleg wat u het beste kunt doen en of de schade vergoed wordt. Verzakking van een tuin of schade aan gebouwen kan ontstaan door verschillende oorzaken. Er kan ook sprake zijn van bodemdaling.  

Bodemdaling komt voor in bepaalde gebieden. Woont u in een veengebied, dan is daar risico op bodemdaling. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de bodem en wordt nog steeds goed gekeken naar hoe de bodem in onze gemeente werkt.

Denkt u dat uw gebouw schade heeft door bodemdaling? Dan kunt u op deze pagina ook een melding doen. Wij kunnen u dan bijvoorbeeld in contact brengen met de juiste organisaties. 

Aanvragen

Waar doet u uw melding?

Heeft u schade aan uw woning? Neem dan contact op met uw verzekering en overleg wat u het beste kunt doen en of de schade vergoed wordt. 

Denkt u dat uw gebouw schade heeft door bodemdaling? Dan kunt u op deze pagina ook een melding doen. Het Servicepunt Bodemdaling kan u dan bijvoorbeeld in contact brengen met de juiste organisaties. 

Meer informatie

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen