Twee mensen zittend op een bankje

search-home iconServicepunt Bodemdaling

Gemeente Emmen, provincie Drenthe, waterschap Vechtstromen en waterschap Hunze & Aa’s hebben het Servicepunt Bodemdaling ingericht. Hier kunt u terecht met vragen over bodemdaling of schade aan uw woning. U kunt op één plek uw vragen stellen en vanuit hier krijgt u informatie en advies of wordt u in contact gebracht met de juiste organisatie.

Wilt u bijvoorbeeld verbouwen? Of heeft u schade en wilt u hier onderzoek naar doen of herstelwerk laten uitvoeren? Dan kunt u bij het Servicepunt Bodemdaling wat de mogelijke aanpak is. Ook kan het servicepunt u in contact brengen met een constructeur of bodemadviseur. 

Openingstijden en contactgegevens Servicepunt Bodemdaling

U kunt tijdens openingstijden van het gemeentehuis een afspraak maken bij het Servicepunt Bodemdaling. Voor informatie, een afspraak maken of advies: bel 14 0591 of stuur een e-mail naar bodemdaling@emmen.nl.

Uw servicepuntmedewerker stelt zich voor

"Mijn naam is Margreet Bosman. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in de gemeente Emmen. In deze gemeente ben ik ook geboren en opgegroeid. Ik ben daardoor bekend in het gebied waar het onderzoek naar Bodemdaling is gedaan. 

Vanaf juli 2020 ben ik als projectsecretaris betrokken geweest bij het onderzoek naar Bodemdaling en na de zomer van 2021 bij het opstarten van het Servicepunt Bodemdaling. Oorspronkelijk heb ik zo’n 10 jaar gewerkt als consulent bij team Schulddienstverlening waarbij ik inwoners uit de gemeente Emmen geholpen heb met hun financiële problemen. Hierdoor heb ik ervaring met het voeren van gesprekken. Hoewel Bodemdaling een ander onderwerp is, denk ik dat dit zeker raakvlakken heeft. De reden dat ik mij in wil zetten als loketmedewerker bij het Servicepunt Bodemdaling is om inwoners te kunnen adviseren, mee te kunnen denken en indien nodig verder te verwijzen naar de juiste organisatie voor beantwoording van hun vragen. 

Ik ga mijn best doen om u naar tevredenheid verder te helpen! "

Chat met een medewerker