Twee mensen zittend op een bankje

Servicepunt Bodemdaling

Gemeente Emmen, provincie Drenthe, waterschap Vechtstromen en waterschap Hunze & Aa’s hebben het Servicepunt Bodemdaling ingericht. Hier kunt u terecht met vragen over bodemdaling of schade aan uw woning. U kunt op één plek uw vragen stellen en vanuit hier krijgt u informatie en advies of wordt u in contact gebracht met de juiste organisatie.

Wilt u bijvoorbeeld verbouwen? Of heeft u schade en wilt u hier onderzoek naar doen of herstelwerk laten uitvoeren? Dan kunt u bij het Servicepunt Bodemdaling wat de mogelijke aanpak is. Ook kan het servicepunt u in contact brengen met een constructeur of bodemadviseur. 

Openingstijden en contactgegevens Servicepunt Bodemdaling

U kunt tijdens openingstijden van het gemeentehuis een afspraak maken bij het Servicepunt Bodemdaling. Voor informatie, een afspraak maken of advies: bel 14 0591 of stuur een e-mail naar bodemdaling@emmen.nl.

Uw servicepuntmedewerker stelt zich voor

"Mijn naam is Margreet Bosman. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in de gemeente Emmen. In deze gemeente ben ik ook geboren en opgegroeid. Ik ben daardoor bekend in het gebied waar het onderzoek naar Bodemdaling is gedaan. 

Vanaf juli 2020 ben ik als projectsecretaris betrokken geweest bij het onderzoek naar Bodemdaling en na de zomer van 2021 bij het opstarten van het Servicepunt Bodemdaling. Oorspronkelijk heb ik zo’n 10 jaar gewerkt als consulent bij team Schulddienstverlening waarbij ik inwoners uit de gemeente Emmen geholpen heb met hun financiële problemen. Hierdoor heb ik ervaring met het voeren van gesprekken. Hoewel Bodemdaling een ander onderwerp is, denk ik dat dit zeker raakvlakken heeft. De reden dat ik mij in wil zetten als loketmedewerker bij het Servicepunt Bodemdaling is om inwoners te kunnen adviseren, mee te kunnen denken en indien nodig verder te verwijzen naar de juiste organisatie voor beantwoording van hun vragen. 

Ik ga mijn best doen om u naar tevredenheid verder te helpen! "

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen