Twee mensen zittend op een bankje

Zonnelening

De zonnelening is op dit moment niet beschikbaar voor inwoners van de gemeente Emmen. De Energiebespaarlening Drenthe is hiervoor een alternatief.

Emmen geeft energie

Er gebeurt in Emmen veel op het gebied van energie. De website van Emmen geeft energie geeft een overzicht van projecten van inwoners en bedrijven. U leest er het laatste nieuws over duurzaamheid. En er is meer informatie over regelingen en mogelijke maatregelen. Heeft u een project dat bijdraagt aan een energieneutrale gemeente? Stuur dan een mail naar energie@emmen.nl.

Gezamenlijk eigen energie opwekken

In Emmen vinden we het belangrijk dat inwoners voordeel hebben van energie die in de gemeente wordt opgewekt. Bijvoorbeeld door zonne-akkers of zonneparken. Een deel van de zonnepanelen is beschikbaar voor inwoners. Door samen te werken met dorpsgenoten kunt u ook meedoen en besparen op uw energierekening. Lokaal Opgewekt Emmen ondersteunt startende energiecoöperaties met het opzetten van hun initiatief. Lokaal Opgewekt Emmen valt onder het Europese project COBEN.

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen