Evaluatie Servicepunt

We wilden graag het Servicepunt Bodemdaling evalueren. Daarom hebben we in augustus 2022 een enquête verstuurd aan alle inwoners die zich bij het Servicepunt hebben gemeld. Hiervan heeft 46% de enquête ingevuld. Hieronder leest u de resultaten van deze enquête.

Wat gaat goed? 

Inwoners vinden dat het Servicepunt Bodemdaling extra waarde heeft. Ze vinden het laagdrempelig, krijgen er informatie en een luisterend oor.  

Wat kunnen we verbeteren? 

Inwoners willen graag meer hulp en wensen dat er meer duidelijkheid komt over de rol van het waterschap in de oorzaken van bodemdaling. Verder willen inwoners meer expertise rondom schades in het Servicepunt terug zien. De zichtbaarheid van het Servicepunt Bodemdaling kan ook beter. 

Wat moet volgens inwoners als eerste worden opgepakt?

Inwoners willen graag duidelijkheid over de oorzaken van bodemdaling en een oplossing voor het probleem. Zij willen betrokken worden bij het verloop van de onderzoeken en de resultaten daarvan. Meerdere inwoners willen ook graag een locatiebezoek. 

Hoe gaan we nu verder? 

We bepalen hoe we verder gaan met het Servicepunt Bodemdaling aan de hand van de meldingen, de uitkomst van het onderzoek van het Waterschap en de uitkomst van het onderzoek ‘Ernst & Omvang Bodemdaling’.
 

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen
Chat met een medewerker