Raadhuisplein Emmen

Stage en traineeship

Ontdek jouw kwaliteiten en interesses bij ons

Als stagiair(e) bij Gemeente Emmen maak je deel uit van een organisatie waar je midden in de samenleving staat. Bij ons krijg je alle ruimte om je eigen kwaliteiten en interesses te ontdekken. Je wordt betrokken bij uitdagende projecten en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen.

Als stagiair(e) word je gezien als een waardevol lid van ons team, en jouw inzet en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en je talenten te laten zien in een inspirerende werkomgeving. Met bijna 1000 medewerkers, elk met hun eigen unieke talenten en vaardigheden, bieden we je een stageplaats waarin je volop kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Ben jij nieuwsgierig, initiatiefrijk en houd je van samenwerken? Dan is een stage bij Gemeente Emmen de perfecte kans om jouw carrière een vliegende start te geven. 

Uitdagende start van jouw carrière

Kies jij voor een traineeship bij ons? Dan kun je verwachten dat je waardevolle werkervaring opdoet én persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Tijdens jouw traineeship ervaar je wat een gemeente allemaal doet, ben je onderdeel van een team en doe jij ervaring op in een professionele omgeving. Een mooie stap dus in de start van jouw carrière! Dit doe je niet alleen, maar met vakcollega's uit de omgeving. Je doet niet alleen ervaring op in de publieke sector, maar breidt je ook je netwerk uit.

Werken als trainee zorgt ervoor dat jij ervaart wat er bij je past, waar je verder in wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Chat met een medewerker