Meisje met duikbril op onderwater

Tarieven Aquarena

Met drie baden, een zonneweide met waterspeelplein, wellness, een Doe & Ontdekhoek voor de allerkleinste kinderen en veel leuke activiteiten is er bij Aquarena voor iedereen iets te beleven! Ben jij benieuwd geworden? Kom bij ons zwemmen! Hieronder vind je de tarieven voor de toegang tot het zwembad, de zwemlessen, trimzwemmen en aquasporten. 

Gratis ZwemApp

Altijd en overal kijken naar onze tarieven, openingstijden, lestijden en nieuws? Download dan onze gratis ZwemApp! Zoek in de Apple Store of Google Play Store de Sportcom app. Vind daarna Aquarena door te zoeken op Emmen.

Tarieven recreatief zwemmen
WatTarief
Enkel kaartje volwassenen vanaf 18 jaar€ 5,95
Enkel kaartje jeugd 4 t/m 17 jaar en 65+€ 4,55
0 t/m 3 jaargratis
Enkel kaartje 65+€ 4,55
10-badenkaart volwassenen vanaf 18 jaar€ 53,55
10-badenkaart jeugd 4 t/m 17 jaar en 65+ € 40,95
3-maanden abonnement volwassenen vanaf 18 jaar (persoonsgebonden)€ 74,05
3-maanden abonnement jeugd 4 t/m 17 jaar en 65+ (persoonsgebonden)€ 37,00
3-maanden gezinsabonnement (2 volwassenen en kinderen uit het gezin tussen 4 en 17 jaar)€ 116,15

Voor meerbadenkaarten en abonnementen heb je een toegangspas ter waarde van € 8,40 nodig. Prijswijzigingen voorbehouden.

Tarieven trimzwemmen
WatTarief
Enkel kaartje volwassenen vanaf 18 jaar€ 3,95
Enkel kaartje jeugd 4 t/m 17 jaar en 65+€ 2,90
10-badenkaart jeugd 4 t/m 17 jaar en 65+€ 26,10
10-badenkaart volwassenen vanaf 18 jaar€ 35,55
3-maanden trim-abonnement volwassenen vanaf 18 jaar (persoonsgebonden) € 57,55
3-maanden trim-abonnement jeugd 4 t/m 17 jaar (persoonsgebonden) en 65+€ 28,80

Voor meerbadenkaarten en abonnementen heb je een toegangspas ter waarde van € 8,40 nodig. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor de verschillende doelgroepen heeft Aquarena een breed aanbod in aquasporten. Hieronder staan de tarieven van deze verschillende lessen, van AquaBootcamp t/m baby- en peuterzwemmen. 

Tarieven Aquasporten
WatTarief
Losse les€ 5,95
Aquasportpas (10-badenkaart, 1 jaar geldig)€ 53,55
Allroundpas (1 maand geldig)€ 34,90

Met een Allroundpas voor Aquasporten kun jij optimaal genieten van het Aquarena. Je kunt de hele maand door onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten in het zwembad zoals onze toffe aquasporten of trimzwemmen. De Allroundpas is ook onbeperkt geldig voor recreatief zwemmen.

Voor de Aquasportpas en de Allroundpas heb je een toegangspas ter waarde van € 8,40 nodig. Prijswijzigingen voorbehouden.

Wat is Survival Kids? 

Survival Kids is speciaal voor kinderen vanaf 3,5 jaar (opgave vanaf 3 jaar). Onder begeleiding van 2 gediplomeerde instructeurs gaan de kinderen op survival in het water. Van de kant springen, vallen, rollen en glijden, onder water zoeken naar schatten, door een gat of hoepel, het redden van eigen knuffel, met een driewieler in het water vallen, met een regenpak en laarsjes te water raken en nog veel meer. Allemaal situaties vanuit de werkelijkheid. Voor de kinderen lijkt het één groot speelfeest maar ondertussen leren ze hoe ze zich uit zo’n situatie kunnen redden. Natuurlijk leren ze ook dat ze dit nooit alleen mogen oefenen.

Aanmelden

Wanneer je kind 3 jaar is kun je het bij de receptie aanmelden voor Survival Kids. Wij plaatsen je kind dan op de wachtlijst. Vanaf 3,5 jaar kan je kind starten. Zodra er een plek vrij is nemen wij telefonisch contact met je op.

Tarieven survival Kids
WatTarief
Inschrijven€ 14,90
Periode van 12 lessen€ 60,00
Brevetten maximaal 3 keer€ 11,80

De leskaart is 12 weken geldig.

De zwemlessen betaal je bij ons in pakketvorm. Je betaalt een prijs voor het hele pakket, van de eerste zwemles tot aan het zwemdiploma. Heb jij meer aandacht nodig bij de zwemlessen? Laat het ons weten, wij denken graag mee over de mogelijkheden. Voor instromers maken wij een pakket op maat. Meer informatie kun je opvragen via onze receptie of via teamzwembaden@emmen.nl. Het is mogelijk om de pakketten per maand te betalen. Wanneer je ervoor kiest om de kosten voor het zwemlespakket in één keer te betalen, ontvang je een korting van 5%.

Tarieven ABC-zwemmen
WatTarief
ABC€ 693,45
AB€ 589,50
BC€ 254,25
A€ 462,35
B€ 150,30
C€ 115,60

*Tarieven zijn onder voorbehoud van drukfouten en kunnen jaarlijks geïndexeerd worden. Let op: betaal je in termijnen? Houd dan rekening met een verhoging van het termijnbedrag bij de jaarlijkse indexering.

De inschrijfkosten van de zwemlessen zijn € 14,90 (inclusief toegangsbandje) en vallen buiten de kosten van de pakketten. Inschrijven kan bij de receptie van Aquarena (voor A les vanaf 4 jaar). 

Lees hieronder de algemene voorwaarden van onze zwemlessen. Mogelijke lesdagen staan bij de openingstijden.

Pakketten 

  • ABC
  • AB
  • BC
  • A
  • B
  • C
  • Op maat pakket voor instromers

Je krijgt op alle pakketten 5% korting als je de kosten in één keer betaald. 

Deelname zwemlessen 

Jouw kind krijgt toegang tot de zwemles zodra de kosten zijn betaald.

Inschrijven zwemlessen

Inschrijven voor zwemlessen kan vanaf 4 jaar. Starten met zwemlessen kan vanaf 4,5 jaar (afhankelijk van beschikbaarheid). Inschrijven kan bij de receptie of via teamzwembaden@emmen.nl. Na betaling staat jouw kind direct op de wachtlijst.

Gratis recreatief zwemmen

Vanaf de inschrijving tot het afzwemmen voor diploma A mag jouw kind gratis recreatief zwemmen onder begeleiding van een betalende ouder/begeleider. 

Starten met zwemles

Op het moment dat er plek is, ontvang je van ons een oproep voor het starten met de zwemles. 

Betaling zwemlessen
WatHoeveel
ABC-pakketIn één keer betalen (5% korting) of in 10-maandelijkse termijnen
AB-pakketIn één keer betalen (5% korting) of in 8-maandelijkse termijnen
BC-pakketIn één keer betalen (5% korting) of in 3-maandelijkse termijnen
AIn één keer betalen (5% korting) of in 7-maandelijkse termijnen
BIn één keer betalen (5% korting) of in 2-maandelijkse termijnen
CIn één keer betalen (5% korting) of in 2-maandelijkse termijnen


Garantietermijn/periode waarbinnen diploma gehaald moet worden

  • Zwemdiploma A: 12 maanden
  • Zwemdiploma B: 3 maanden
  • Zwemdiploma C: 2 maanden

Is het jouw kind niet gelukt om het zwemdiploma binnen bovenstaande termijnen te halen? Dan kijken we naar de aanwezigheid in die periode. Per kwartaal mag jouw kind 2 lessen missen. Heeft jouw kind niet meer dan 2 lessen gemist? Dan mag hij of zij gewoon doorgaan met lessen zonder bijbetaling. Als er meer dan 2 lessen zijn gemist, volgt er een bijbetaling naar rato per maand. Er vindt achteraf geen terugbetaling van geld plaats.

Als jouw kind het zwemdiploma sneller haalt dan de termijn die ervoor staat, vindt er geen terugbetaling van geld plaats. De nog verschuldigde termijn(en) dienen wel betaald te worden. 

Afwezigheid 

Door bovengenoemde garantietermijn is het noodzakelijk dat je ons op de hoogte brengt als jouw kind niet kan komen lessen. Dit kan telefonisch via onze receptie: 0591 - 637037 of via email naar teamzwembaden@emmen.nl.

Chat met een medewerker