Meisje met duikbril op onderwater

Recreatief zwemmen Aquarena

In ons recreatiebad kun je genieten van het warme water van 31 graden. Je vindt hier een toffe interactieve glijbaan voor jong en oud. Kies je eigen thema met licht en geluid tijdens je rit! Of ga gezellig met je hele familie van de brede familieglijbaan. Ontspannen doe je op onze grote bubbelbank in het recreatiebad.

Krijg alvast een indruk en bekijk direct de videoexterne-link-icoon.

Doelgroepenbad

Zoek je spanning en uitdaging? Kijk hoe hoog je komt in onze klimwand en laat je vallen in het 3,5 meter diepe doelgroepenbad. De temperatuur van het water in het bad is 31 graden. Het doelgroepenbad heeft verder een springplank voor de knapste moves en mooiste duiken in het water.

Wedstrijdbad

In het wedstrijdbad gaat het er hard aan toe! Het bad heeft acht banen, dus er is genoeg ruimte waarin je baantjes kan trekken of je juist even flink kan uitleven. Het water in dit bad is verwarmd tot 26 graden. Bij wedstrijden kun je de zwemmers op de voet volgen vanaf de tribune of op het grote ledscherm.

Themaochtenden

Zin in een sportieve of ontspannen ochtend? Kom naar een van onze themaochtenden! Drie uur lang zwemmen of sporten in ons recreatiebad en heerlijk ontspannen in onze wellness faciliteiten. Ook kun je elke ochtend meedoen aan een of meerdere aquasporten. Elke ochtend vinden er een andere aquasporten plaats. Er zijn verschillende thema’s gedurende de week. Je hebt toegang tot deze themaochtenden met een aquasportpas of door een los aquasportkaartje te kopen.

Beleving voor de kleintjes

Voor de kleintjes is er een Doe & Ontdek gedeelte. Zij hoeven zich geen moment te vervelen. In het verwarmde bad (30 graden) is genoeg te doen! Lekker glijden of spelen met het water. Een echte beleving!

Ontspanning

Houd je meer van relaxen? Geniet dan van de sauna, de infraroodcabine en de stoomcabine. Er is ook een speciale warmtehoek, waar u heerlijk kunt bijkomen van het zwemmen. Of ontspan op een van de bedjes op onze zonneweide.

Kinderfeestje bij Aquarena

Geef jij jouw kinderfeestje bij Aquarena? Neem al je vriendjes mee en ga met zijn allen van de glijbaan en doe een wedstrijdje wie het hoogste komt op de klimwand. Wij zorgen natuurlijk ook voor lekkere snacks en drinken. Wil je meer weten of gelijk reserveren? Neem contact op met onze restaurant via 0591 - 68 99 50.

Het arrangement kost € 17,50,- per persoon en bestaat uit:

  • Entree zwembad
  • Patat met saus naar keuze
  • Snack naar keuze ( frikandel, kroket of kipnuggets )
  • pakje Capri Sun
  • IJsje 

Spullen veilig opgeborgen

Als je gaat zwemmen in Aquarena, berg je je spullen veilig op in de lockers. Bij binnenkomst krijg je een bandje waarmee je gratis een eigen locker hebt voor jouw spullen. 

Catering

Tussen het zwemmen door kun je bij onze catering terecht voor een natje en een droogje. Je kunt gaan voor een gezonde snack, lekker broodje of een lekker bakje patat! In onze gratis ZwemApp van SportCom kun je de volledige menukaart vinden.

Begeleiding voor kinderen zonder zwemdiploma

Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang tot het zwembad onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder met minimaal diploma A. 

Volg ons op social media

Benieuwd naar leuke acties en de laatste gebeurtenissen? Blijf altijd op de hoogte via onze social media. Volg ons via de Facebookpagina van Aquarenaexterne-link-icoon en Instagram van Aquarenaexterne-link-icoon

Chat met een medewerker