Meisje met duikbril op onderwater

Aquasporten in Neptunusbad

Hou je van water en wil je meer bewegen? Het Neptunusbad heeft verschillende groepslessen in het water. Leuk, uniek en heel gezond! Je werkt aan je conditie, spierkracht en stimuleert vetverbranding. Sporten in het water is net zo intensief (en soms zelfs zwaarder) als sporten in een zaal. Je gewrichten worden alleen minder belast. Daarnaast is het ook nog eens superleuk! Ben je aan het revalideren? Ook dan zijn aquasporten de perfecte manier om je kracht weer terug te krijgen. Je kunt op elk niveau sporten in het water! 

Kies je Aquasport

Zwem jij het liefst op jezelf? Bij het Neptunusbad zwem je in je eigen tijd en op je eigen tempo. Banenzwemmen is ideaal als je zonder begeleiding wilt zwemmen. Je werkt aan je spierkracht en uithoudingsvermogen. Heel goed voor je gezondheid!

Joggen in het water! Met een wetbelt om ren je in het water. Door de weerstand moeten je spieren extra hard werken. En in vergelijking met ‘gewoon’ joggen is de kans op blessures in het water heel klein. Ook bij revalidatie is AquaJoggen een goede manier om verantwoord en gezond te trainen aan jouw uithoudingsvermogen.

Met een eigen trampoline op het borstdiepe water werk je aan je conditie en coördinatie. Je traint je been- en rompspieren door het springen op lekkere muziek. Zo verbrand je flink wat calorieën! Intensief, maar bovenal veel plezier.

Een intensieve work-out in borstdiep water met verschillende sportattributen. Door het water is de schokbelasting op je gewrichten vele malen minder dan in een zaal. Maar wel net zo effectief. AquaPower verbetert je conditie en spierkracht, door explosieve kracht- en intervaltrainingen. Je traint met lekkere muziek en op je eigen niveau.

Chat met een medewerker