Twee mensen vullen een formulier in

Zorgverzekering op maat

Heeft u een zorgverzekering die bij u past? Gemeente Emmen vindt het belangrijk uw zorgverzekering past bij uw situatie. Dit noemen we een Zorgverzekering op Maat. Dit programma kijkt naar uw persoonlijke wensen. Het helpt u bij het vinden van de zorgverzekering die het best bij u past. Zo betaalt u alleen voor de zorg die u nodig heeft. U kunt het programma invullen via de website van Poliswijzer

Voordelen

  • U kunt kiest zelf voor welke zorg u zich wilt verzekeren. 
  • U kunt hulp krijgen als u een inkomen heeft tot 110% van de bijstandsnorm.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de basisverzekering
  • Poliswijzer.nl richt zich op zorgaanbieders in de regio Emmen.

Ga naar poliswijzer.nl/emmen en kies uw nieuwe zorgverzekering. U kunt ieder jaar tot en met 31 december overstappen van zorgverzekering voor het volgende kalenderjaar. Let op! Moet u nog rekeningen betalen bij de zorgverzekeraar die u nu heeft? Dan kunt u niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar. U moet eerst deze rekeningen betalen. 

Hulp bij het vergelijken van energieaanbieders

Via de digitale vergelijker gaslicht.com kunt u vergelijken of het voor u voordeliger is om over te stappen naar een andere energieleverancier. Alle energiemaatschappijen worden meegenomen in de vergelijkingen. U beantwoordt een aantal vragen. U krijgt vervolgens vrijblijvend advies van over een passende energieleverancier. Wilt u overstappen? Via gaslicht.com kunt u de overstap maken. Het overstappen naar een andere energieleverancier is het gehele jaar mogelijk.

Heeft u vragen?

Neem voor vragen over de zorgverzekering contact op met poliswijzer.nl door te bellen met 050 – 21 11 45 5 of mail naar info@poliswijzer.nl.

Wilt u advies over het veranderen van uw energievergelijker? Neem dan contact op met gaslicht.com door te bellen met 0342-411350 of WhatsApp 06–44409555.

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen