Raadhuisplein Emmen

Tekstalternatief video Impressie Sporthal Emmer Compascuum

Nieuwbouw sporthal Emmer-Compascuum, een impressie in animatievorm.

Een man en een vrouw joggen voor de ingang van de nieuw te bouwen sporthal.

Binnen in de sporthal drinkt een man koffie aan een tafel met uitzicht over het speelveld. In de hal zijn mensen aan het volleyballen.

Op de tribune zitten mensen te kijken. Onder de tribune is een glazen pui met doorkijk naar een gang. Een vrouw loopt door deze gang van de sportzaal naar de kleedkamers.

Voor de sporthal rijdt een man langs op een skateboard.

De sporthal wordt gebouwd in Emmer-Compascuum met verschillende winkels in de omgeving.

De sporthal wordt mogelijk gemaakt door Jansman, Ag Nova architecten, Alcedo, Enervisie, Harwig, Van Rossum en Peter van Dijk.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur