Tekstalternatief video Impressie nieuwe sporthal Emmer-Compascuum

De rondleiding in deze animatie begint buiten bij de glazen pui van de entree.

Direct na binnenkomst is de receptie.

De wanden en vloeren, van de hal die daarna volgt, zijn lichtgekleurd. Het plafond is afgewerkt met hout. Links geven grote ramen ruim zicht op de sporthal. Op de wand ernaast hangen kledinghaakjes. Rechts leidt een groene trap naar boven.

Dezelfde kleur groen is ook gebruikt in de balie van het receptiekantoor.

De trap ligt vrij in de ruimte.

De trap leuningen lopen door, in een balustrade. Daardoor is de bovenverdieping meteen te overzien.

Deze etage heeft aan de ene kant kantoren. Aan de andere kant is door brede ramen de sporthal te zien.

In de hoek van deze verdieping laten hoge ramen veel licht naar binnen.

Er is een tribune aan de lange zijde van de sportzaal. Houten balken op verschillende hoogtes vormen de zitbanken voor de toeschouwers. De glazen afscheiding tussen tribune en zaalvloer zorgt voor onbelemmerd zicht.

De tribune is gebouwd op het niveau van de bovenverdieping waardoor het speelveld van bovenaf te zien is.

De kleurrijke belijningen op de vloer zijn bedoeld voor verschillende sporten. Achter een goal is aan de wand een klimrek bevestigd.

De kleedkamers hebben een groene vloer en op de wanden van de wasruimte is een patroon van groen en grijstinten aangebracht.

In beeld de logos van alle betrokken partijen. Zoals Ag Nova architecten en gemeente Emmen.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur