Raadhuisplein Emmen

Tekstalternatief video Bouwer nieuwe sporthal bekend

De video presenteert de bouwers van de nieuwe Sporthal in Emmer-Compascuum.

Titel in beeld: Abeln locatie Emmer-Compascuum

Het beeld beweegt langzaam in een nieuwe tekst: Een nieuwe sporthal met woningen en winkels. De sporthal en het gebied eromheen moeten dezelfde uitstraling krijgen.

Wie bouwt de nieuwe sporthal? Dit moet door één bedrijf gebouwd worden.

Jansman, AG Nova architecten

Ook de bedrijven Alcedo, Harwig installatietechniek, Peter van Dijk, Enervisie en van Rossum werken mee aan de realisatie van de sporthal.

Een animatie toont een impressie van de nieuwbouw. Twee vrouwen en een man joggende naar de ingang van de sporthal. Een vogelperspectief zoemt in op de voorgevel van het sportcomplex.

Binnen in de sporthal staan twee kinderen te kijken naar het speelveld waar mensen aan het sporten zijn.

Op de tribune zitten mensen te kijken naar de sporters die aan het sporten zijn op het speelveld.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur