Klant Contact Centrum van de gemeente Emmen

Persoonsgegevens

Beschrijving

De gemeente houdt verschillende persoonsgegevens van u bij, zoals de gegevens die u moet invullen als u een vergunning aanvraagt of een verhuizing doorgeeft. Deze gegevens worden verwerkt en bewaard. De gemeente doet dit op een zorgvuldige, veilige en transparante manier. Dat is verplicht. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De AVG geeft u meer rechten en u kunt voortaan beter geïnformeerd worden.

De gemeente verwerkt veel van uw persoonsgegevens omdat dit in de wet staat. U kunt de gemeente altijd om informatie vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens. De gemeente is verplicht om u een duidelijk antwoord te geven. Hier kunt u onze privacy verklaring lezen. 

Zo vraagt u uw persoonsgegevens op:

  • U neemt schriftelijk contact op met de gemeente. Dit mag ook digitaal zijn.
  • U geeft in ieder geval door: over welke persoonsgegevens het gaat en wat uw verzoek is. 
  • U kunt hier ook het 'Vragen en reactieformulier' voor gebruiken. 

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen over hoe de gemeente omgaat met uw privacy? Stel dan uw vraag via gemeente@emmen.nl. Voor meer informatie over privacy kunt u de website Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. 

Meer informatie

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen
Chat met een medewerker