Raadhuisplein Emmen

• Idee voor mijn buurt 2022 van start

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Lever het idee in en wij kijken of we u erbij kunnen helpen.

Illustratie mensen in de wijk
  • Schetsontwerp Bargerveen Buffer Zuid klaar

Het schetsontwerp voor de Buffer Zuid van Bargerveen is klaar. Daarin staat hoe de buffer van 220 hectare tussen Bargerveen en Nieuw-Schoonebeek eruit kan gaan zien.

Schetsontwerp Bargerveen Buffer Zuid
  • Noodopvang asielzoekers in sporthal Bargeres

Van 29 juni tot en met 13 juli gaan wij de sporthal in de wijk Bargeres gebruiken voor noodopvang van asielzoekers. Dit is nodig, omdat het bij het aanmeldcentrum in Ter Apel te druk is. We richten de sporthal de komende dagen in, zodat er 75 asielzoekers kunnen blijven. De asielzoekers blijven er maximaal 14 dagen.

Sporthal Bargeres
  • Energietoeslag voor jongeren soms mogelijk

In bijzondere situaties kunnen jongeren van 18, 19 en 20 soms energietoeslag ontvangen.

Illustratie energie en euroteken
  • Wie verdient een lintje?

Wilt u een koninklijke onderscheiding (lintje) aanvragen voor de jaarlijkse lintjesregen rondom Koningsdag? Doe dit dan voor 1 juli.

Alle mensen op de foto die een lintje hebben ontvangen
  • Subsidieregeling Digitalisering mkb Drenthe

Vanaf dinsdag 17 mei 2022 kunnen mkb-ondernemers gebruik maken van de subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe.

Briefjes van 50 en 100 euro

Adres Raadshuisplein 1, Emmen