Marry Rottgers

Trouwambtenaar

"Jullie gaan trouwen. Een beslissing waar jullie vast en zeker lang over hebben nagedacht. Een officiële verbintenis als kroontje op jullie liefdesrelatie. En dan wil je natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt. Een trouwdag die bij jullie past. 

In oktober 2001 heb ik mijn allereerste huwelijk voltrokken, die zal ik ook niet gauw vergeten. En ik heb in de loop van de tijd geleerd dat elk bruidspaar uniek is. Er is geen standaardverhaal dat je vaker kunt gebruiken. Als ik in gesprek ga met een bruidspaar, dan schrijft het verhaal zich eigenlijk vanzelf. Ik heb dan de eer om het te mogen overbrengen, om te vertellen hoe bijzonder jullie verhaal is en waarom jullie deze beslissing hebben genomen. Samen met jullie zal ik proberen een plechtigheid te creëren waar jullie je prettig bij voelen, op een ontspannen manier. Want het is natuurlijk vooral een blije dag. Ik zie er dan ook naar uit jullie te leren kennen en om er samen voor te zorgen dat  jullie trouwdag een dag wordt waar jullie nog heel lang van kunnen nagenieten. "

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen
Chat met een medewerker