Twee kinderen zittend in een bloemenveld

Delftlanden

In overleg met wijkvereniging Delftlanden hebben we het plan 'Delftlanden 2.0' vastgesteld. Hierin hebben we de mogelijkheden om te bouwen uitgebreid. Ook komt er veel groen en recreatie. Er zijn gemeentelijke kavels voor vrijstaande woningen aan de Spitaalzoom en De Terpen (Wolferinghaar).

Overzicht kavels Delftlanden

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Vrije gemeentelijke kavels Delftlanden

Hieronder leest u welke gemeentelijke kavels beschikbaar zijn.

Op dit moment zijn er geen vrije gemeentelijke kavels beschikbaar. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken regelen zodat hij de kavel kan kopen. Lukt het niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Gereserveerde kavel Delftlanden, Spitaalzoom

KavelnummerOppervlakteTypePrijs met BTW en zonder kosten
38835 m2Vrijstaand€ 203.721,00
501150 m2Vrijstaand€ 280.537,00

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemeen telefoonnummer 14 0591.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Delftlanden? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl.

Chat met een medewerker