Twee kinderen zittend in een bloemenveld

housing-forms iconDelftlanden

In overleg met wijkvereniging Delftlanden hebben we het plan 'Delftlanden 2.0' vastgesteld. Hierin hebben we de mogelijkheden om te bouwen uitgebreid. Ook komt er veel groen en recreatie. Er zijn gemeentelijke kavels voor vrijstaande woningen aan de Spitaalzoom en De Terpen (Wolferinghaar).

Overzicht kavels Delftlanden

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Vrije gemeentelijke kavels Delftlanden

Hieronder leest u welke gemeentelijke kavels beschikbaar zijn.

Vrije gemeentelijke kavels Delftlanden, Spitaalzoom

Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs met BTW en zonder kosten
50               1150 m2 Vrijstaand € 280.537,00

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken regelen zodat hij de kavel kan kopen. Lukt het niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Gereserveerde kavel Delftlanden, Spitaalzoom

Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs met BTW en zonder kosten
38 835 m2 Vrijstaand € 203.721,00

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemeen telefoonnummer 14 0591.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Delftlanden? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl.

Chat met een medewerker