Recreatief zwemmen in Neptunusbad

Recreatiebad

In het overdekte, zeer energiezuinige 'Neptunusbad' in Klazienaveen vind je alles wat goed is voor een mens. Jong of oud, iedereen kan op zijn of haar manier genieten van het zwembad. Ook is er in het Neptunusbad kleinschalige horeca aanwezig.

Warmwaterdag

Op maandag is in het Neptunusbad ‘warmwaterdag’. Op deze dag wordt de temperatuur van het water verhoogd naar 31,5 graden. Hierdoor kunnen gespecialiseerde lessen gegeven worden zoals therapeutisch (trim)zwemmen en meer bewegen voor ouderen.

Gezinszwemmen

Bij gezinszwemmen kun je samen met je kind (t/m 12 jaar) voor een voordelig tarief zwemmen. 

AquaDisco

Iedere vrijdag gaat het dak eraf in het Neptunusbad tijdens onze AquaDisco! 

Kinderfeestje bij het Neptunusbad

Geef jij jouw kinderfeestje bij het Neptunusbad? Neem al je vriendjes mee en vier met zijn allen een feestje in het water. Dit feestje gaat sowieso scoren! Wil je meer weten of gelijk reserveren? Neem contact op met onze receptie via 0591 - 31 22 39.

Spullen veilig opgeborgen

Als je gaat zwemmen in het Neptunusbad, berg je je spullen veilig op in de lockers. Voor € 0,10 heb je een eigen locker voor je spullen. 

Begeleiding voor kinderen zonder zwemdiploma

Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang tot het zwembad onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder die goed kan zwemmen.