Zwemlessen in De Slagen

Bij zwembad De Slagen leer je zwemmen! En dat moet leuk zijn. Daarom maken wij van onze zwemlessen een feestje. Je kunt bij ons al vanaf 3 maanden beginnen met zwemlessen, tijdens het baby- en peuterzwemmen. 

ABC-diploma voor kinderen

Op naar zwemdiploma A, B of C. Vanaf 4,5 jaar kan jouw kind starten met zwemles. Bij zwembad De Slagen zijn er twee zwemlessen per week. Zwemlessen moeten leuk zijn en betaalbaar. Met een zwemlespakket bij zwembad De Slagen zwemt jouw kind voordelig en is dat zwemdiploma binnen no-time binnen!

Waar moet ik als ouder rekening mee houden?

Er worden een aantal eisen gesteld aan het Zwem-ABC. Alle informatie vind je op de website van het Nationaal Platform Zwembaden.

Waarom een zwemdiploma?

Nederland is een waterrijk land. We wonen niet alleen dicht in de buurt van water, we zoeken het ook vaak op. Goed kunnen zwemmen is van jongs af aan dus belangrijk. Leren zwemmen begint bij het Zwem-ABC. De basis voor een leven lang zwem- en waterplezier!

Kennismaken of inschrijven? Dit kan bij onze receptie! 

Baby- en peuterzwemmen

Hoe bijzonder is het om je baby of kindje het water te laten ontdekken? Vanaf 3 maanden kun je starten met babyzwemmen. Lekker samen bewegen, ontspannen en genieten in het water. Leren drijven, zingen, trappelen en even onder water kijken. De bewegingen die je kindje maakt in het water zijn goed voor de ontwikkeling van de spieren en motoriek. Je wordt tijdens het baby- en peuterzwemmen goed begeleid. Geen zorgen dus! Goed voor je kindje en heerlijk voor jezelf. 

Twee keer per jaar wordt het Teddybeer diplomazwemmen georganiseerd. Je kunt dan je aanmelden voor het certificaat Teddybeer brons, zilver of goud. 

Inschrijven zwemles

Het inschrijven voor een van de zwemlessen kan bij de receptie van zwembad De Slagen vanaf 4,5 jaar. Tijdens je inschrijving betaal je de inschrijfkosten van € 13,15.
Jouw kind of jijzelf komt daarna gelijk op de wachtlijst te staan. Hoe lang deze wachtlijst is hangt af van de doorstroom in de lesgroepen en de voorkeur voor een dag en/of tijd. Bij het inschrijven kunnen we je daar meer over vertellen. Vanaf het moment van inschrijven tot aan het behalen van het A-diploma heeft jouw kind gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene, toegang tot het zwembad en kan jouw kind alvast wennen aan het zwembad!