Aquarena

Openingstijden Aquarena

Vind hier de openingstijden en lestijden van ons zwembad. Bij Aquarena vind je diverse baden en leuke activiteiten voor jong en oud. Komt je bij ons zwemmen?

Tarieven Aquarena

Hier vind je een overzicht van alle tarieven voor recreatief zwemmen en onze andere zwemactiviteiten. Aquarena is hét zwembad voor jong en oud!

Recreatief Zwemmen in Aquarena

Laat je verrassen in ons zwembad Aquarena. Spanning en uitdaging, maar ook ontspanning. Er is voor iedereen iets te beleven in één van onze baden!

Zwemlessen in Aquarena

Zwemles bij Aquarena is een feestje! Bij ons leert jouw kind in mum van tijd zwemmen en wij zorgen daarbij ook voor het nodige plezier.

Aquasporten in Aquarena

Wil jij sporten en houd van water? Aquarena biedt veel verschillende groepslessen in en op het water. Leuk, uniek en heel gezond!

Verenigingen in Aquarena

Elke week maken verschillende verenigingen gebruik van de baden van Aquarena. Benieuwd naar welke verenigingen dat zijn? Check het hier!

YouTube Aquarena

Bekijk hier al beeldmateriaal van het zwembad Aquarena.

Contact Aquarena

Ons team bestaat uit gediplomeerde instructeurs en toezichthouders die in en rond het water altijd voor u klaar staan. Samen zorgen zij ervoor dat elk bezoek aan Aquarena een prettig bezoek is vol zwemplezier! Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op met een van onze collega’s:
 

logo Aquarena

Stadionplein 23
7825 SG Emmen
Telefoonnummer: 0591 - 63 70 37 
E-mail: aquarena@emmen.nl

Wilt u informatie over kinderfeestjes? Neem dan contact met ons op via het restaurant, telefoonnummer 0591- 68 99 50.
Benieuwd naar leuke acties en de laatste gebeurtenissen? Blijf altijd op de hoogte via onze social media. Volg ons op Facebook of Instagram.

 

Keurmerk veilig en schoon