Aquarena

Openingstijden Aquarena

Icoon megafoon

Goed nieuws! Vanaf 17 januari 2022 starten we weer met het normale rooster. Vanaf 18 januari 2022 kun je ook weer voor recreatief zwemmen bij ons terecht.

Tarieven Aquarena

Icoon euro

Hier vind je een overzicht van alle tarieven voor recreatief zwemmen en onze andere zwemactiviteiten. Aquarena is hét zwembad voor jong en oud!

Recreatief zwemmen in Aquarena

Persoon

Laat je verrassen in ons zwembad Aquarena. Spanning en uitdaging, maar ook ontspanning. Er is voor iedereen iets te beleven in één van onze baden!

Zwemlessen in Aquarena

Icoon gezicht

Zwemles bij Aquarena is een feestje! Bij ons leert jouw kind in mum van tijd zwemmen en wij zorgen daarbij ook voor het nodige plezier.

Aquasporten in Aquarena

Icoon mens

Wil jij sporten en hou je van water? Aquarena biedt veel verschillende groepslessen in en op het water. Leuk, uniek en heel gezond!

Verenigingen in Aquarena

Icoon personen

Elke week maken verschillende verenigingen gebruik van de baden van Aquarena. Benieuwd naar welke verenigingen dat zijn? Check het hier!

YouTube Aquarena

Icoon computer

Bekijk hier al beeldmateriaal van het zwembad Aquarena.

Kinderfeestje

Icoon gezicht

Wil je je kinderfeestje bij ons in het zwembad vieren? Dat is een spetterend idee! Wij bieden verschillende mogelijkheden.

Trimzwemmen

Icoon mens

Zwem jij het liefst op jezelf? Bij Aquarena zwem je in je eigen tijd en op je eigen tempo. Banenzwemmen is ideaal als je zonder begeleiding wilt zwemmen.

Zeemeerminfeestje

Icoon gezicht

Wil jij een supercool feestje? Kom met je vrienden en vriendinnen naar Aquarena voor een Zeemeerminfeestje.

Contact Aquarena

Ons team bestaat uit gediplomeerde instructeurs en toezichthouders die in en rond het water altijd voor u klaar staan. Samen zorgen zij ervoor dat elk bezoek aan Aquarena een prettig bezoek is vol zwemplezier! Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op met een van onze collega’s:

Personeel Aquarena

logo Aquarena

Stadionplein 23
7825 SG Emmen
Telefoonnummer: 0591 - 63 70 37 
E-mail: aquarena@emmen.nl

Kinderfeestjes

Wilt u informatie over kinderfeestjes? Neem dan contact met ons op via het restaurant, telefoonnummer 0591- 68 99 50.

Social media

Benieuwd naar leuke acties en de laatste gebeurtenissen? Blijf altijd op de hoogte via onze social media. Volg ons op via de Facebookpagina van Aquarena of Instagram van Aquarena.

Gratis ZwemApp

Altijd en overal beschikken over onze tarieven, openingstijden, lestijden en nieuws? Download dan onze gratis ZwemApp! Zoek in de Apple Store of Google Play Store de SportCom app en vindt Aquarena door te zoeken op Emmen.Aquarena heeft een mobiele app, download de gratis SportCom app in de appstore