Het Grote Voor Elkaar Festival

Banner Het grote voor elkaar festival

Veel inwoners van onze mooie gemeente zijn actief in hun wijk of dorp en voelen zich betrokken bij wat er in onze gemeente gebeurt. Zij werken aan plannen om hun wijk of dorp en leefomgeving mooier te maken voor henzelf en anderen. Bent u één van die initiatiefnemers?

Voor u en al die andere ‘betrokken inwoners’ organiseren wij op zondag 8 september van 13.00 tot 17.00 uur voor de tweede keer Het Grote Voor Elkaar Festival. Een festival waar u uw plannen kunt presenteren, andere initiatiefnemers kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen en kennis kunt opdoen om uw plan of idee verder te brengen. En misschien komt u wel op nieuwe ideeën?

Markt

Het festival vindt plaats in het Rensenpark en bestaat onder andere uit een markt. U kunt als initiatiefnemer gratis een kraam inrichten zodat u uw initiatief, plan of idee kunt presenteren. Opgeven kan tot en met 6 augustus 2019.

Workshops

Naast de markt kunt u meedoen aan gratis workshops. Workshops die aangeboden worden zijn o.a. Filmen met je smartphone en Creatieve Meetings. Binnenkort volgt meer informatie over deze workshops. Heeft u zelf nog ideeën of wensen voor een workshop, laat het ons dan weten via gvefestival@emmen.nl.

Podium

Tijdens het festival vindt u ook verschillende podia in het Rensenpark waarop een gevarieerd programma is te zien. Wilt u ook graag het podium pakken en uw initiatief onder de aandacht brengen? Stuur dan een mail naar gvefestival@emmen.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u een mail sturen naar gvefestival@emmen.nl.

Neem de familie mee

Het Grote Voor Elkaar Festival vindt tegelijk plaats met de culturele Uitmarkt. Een deel van het park wordt ingericht voor de Uitmarkt en het andere deel voor Het Grote Voor Elkaar Festival. Ook is er in het centrum een Shanty en Seasong Festival. Neem zondag 8 september gerust heel de familie mee naar Emmen en het Rensenpark, want er is genoeg te beleven voor jong en oud!