Winkelen, sporten en vrije tijd

Zwembaden

Icoon locatie

Emmen heeft drie gemeentelijke overdekte zwembaden. Meer informatie over onder andere tarieven en openingstijden vindt u op deze site.

Evenement of activiteit bezoeken

Icoon lijst

De gemeente Emmen bezoeken? Op de site van Stichting Marketing Regio Emmen vindt u naast veel suggesties ook een evenementenkalender.

Winkelen, markten en koopzondagen

Icoon tas

Alle informatie leest over winkelen, warenmarkten, Vlindermarkten en koopzondagen leest u op de website van Emmen. Maak het mee!

Rensenpark

Icoon boom

Het Rensenpark is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Lees hier meer op de website van het Rensenpark.

Sportverenigingen

Icoon personen

Wilt u gaan sporten en lid worden van een vereniging? Alle verenigingen in de gemeente Emmen vindt u op de website van Emmen. Maak het mee!

Films over Emmen

Icoon computer

In Emmen vindt u alles wat u nodig heeft. Benieuwd? Op ons Youtube kanaal vindt u allerlei filmpjes.

Bargerveen-Schoonebeek

Icoon boom

Er gebeurt veel in natuurgebied Bargerveen. Op deze site vind je informatie over de projecten.