Winkelen, sporten en vrije tijd

Zwembaden

Emmen heeft drie gemeentelijke overdekte zwembaden. Meer informatie over onder andere tarieven en openingstijden vindt u op deze site.

Nieuw zwembad Aquarena

Binnenkort gaat het nieuwe zwembad open. Blijf op de hoogte en lees hier alle informatie!

Evenement of activiteit bezoeken

De gemeente Emmen bezoeken? Op de site van Stichting Marketing Regio Emmen vindt u naast veel suggesties ook een evenementenkalender.

Evenement organiseren

Wilt u een evenement organiseren? Vraag dan 12 weken van te voren een vergunning aan.

Koopzondagen

Een aantal keer per jaar zijn de winkels in de gemeente Emmen ook op zondag open. De koopzondagen hebben vaak een bepaald thema.

Rensenpark

Het Rensenpark is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is op het gebied van kunst, cultuur en innovatie.

Sportaccommodaties

Er zijn verschillende sportaccommodaties in de gemeente Emmen, zowel sporthallen als gymnastieklokalen. Hier vindt u een overzicht.

Markt

Warenmarkt, Vlindermarkt

Cultuurnota

In de Cultuurnota staat waar de gemeente Emmen zich de komende jaren op richt op het gebied van kunst en cultuur. Hier vindt u meer informatie over de uitgangspunten.

Films over Emmen

In Emmen vindt u alles wat u nodig heeft. Benieuwd? Op ons Youtube kanaal vindt u allerlei filmpjes.

Bargerveen-Schoonebeek

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in natuurgebied Bargerveen.