Winkelen, sporten en vrije tijd

Zwembaden

Emmen heeft drie gemeentelijke overdekte zwembaden. Meer informatie over onder andere tarieven en openingstijden vindt u op deze site.

Evenement of activiteit bezoeken

De gemeente Emmen bezoeken? Op de site van Stichting Marketing Regio Emmen vindt u naast veel suggesties ook een evenementenkalender.

Winkelen, markten en koopzondagen

Alle informatie leest over winkelen, warenmarkten, Vlindermarkten en koopzondagen leest u op de website van Emmen. Maak het mee!

Evenement organiseren

Wilt u een evenement organiseren? Vraag dan 12 weken van te voren een vergunning aan.

Rensenpark

Het Rensenpark is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is op het gebied van kunst, cultuur en innovatie.

Sportverenigingen

Wilt u gaan sporten en lid worden van een vereniging? Alle verenigingen in de gemeente Emmen vindt u op de website van Emmen. Maak het mee!

Sportaccommodaties

Er zijn verschillende sportaccommodaties in de gemeente Emmen, zowel sporthallen als gymnastieklokalen. Hier vindt u een overzicht.

Cultuur

Kunst en cultuur zijn op meerdere manieren belangrijk voor gemeente Emmen. Zo dragen ze bij aan Emmen als gemeente waar het aantrekkelijk wonen en werken is.

Films over Emmen

In Emmen vindt u alles wat u nodig heeft. Benieuwd? Op ons Youtube kanaal vindt u allerlei filmpjes.

Bargerveen-Schoonebeek

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in natuurgebied Bargerveen.