Winkelen, sporten en vrije tijd

Zwembaden

Icoon locatie

Emmen heeft drie gemeentelijke overdekte zwembaden. Meer informatie over onder andere tarieven en openingstijden vindt u op deze site.

Evenement of activiteit bezoeken

Icoon lijst

De gemeente Emmen bezoeken? Op de site van Stichting Marketing Regio Emmen vindt u naast veel suggesties ook een evenementenkalender.

Winkelen, markten en koopzondagen

Icoon tas

Alle informatie leest over winkelen, warenmarkten, Vlindermarkten en koopzondagen leest u op de website van Emmen. Maak het mee!

Evenement organiseren

Icoon document

Wilt u een evenement organiseren? Vraag dan 12 weken van te voren een vergunning aan.

Rensenpark

Icoon locatie

Het Rensenpark is een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Lees hier meer over het Rensenpark

Sportverenigingen

Icoon personen

Wilt u gaan sporten en lid worden van een vereniging? Alle verenigingen in de gemeente Emmen vindt u op de website van Emmen. Maak het mee!

Sportaccommodaties

Icoon locatie

Er zijn verschillende sportaccommodaties in de gemeente Emmen, zowel sporthallen als gymnastieklokalen. Hier vindt u een overzicht.

Aangepast sporten

Icoon rolstoel

Kunt u niet sporten door uw beperking? Misschien is een speciale aanpassing de oplossing!

Doortrappen

Icoon fiets

Doortrappen Drenthe helpt je om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Want fietsen is heerlijk en houdt je gezond!

Cultuur

Icoon document

Kunst en cultuur zijn op meerdere manieren belangrijk voor gemeente Emmen. Zo dragen ze bij aan Emmen als gemeente waar het aantrekkelijk wonen en werken is.

Films over Emmen

Icoon computer

In Emmen vindt u alles wat u nodig heeft. Benieuwd? Op ons Youtube kanaal vindt u allerlei filmpjes.

Bargerveen-Schoonebeek

Icoon boom

Er gebeurt veel in natuurgebied Bargerveen. Op deze site vind je informatie over de projecten.

M&GEZOND!

M&GEZOND! overtuigt en moedigt inwoners aan om actief met hun gezondheid aan de slag te gaan.