Landschap met water en bomen

Wie verdient een lintje?

31 mei 2022
Algemeen nieuws

Inwoners die al vele jaren vrijwilligerswerk doen, of iets bijzonders hebben gedaan voor anderen kunnen een koninklijke onderscheiding (lintje) krijgen. 

Kent u iemand, die zo’n lintje zeker verdient? 

Rondom Koningsdag en het hele jaar door kunnen deze koninklijke onderscheidingen uitgereikt worden. Bijvoorbeeld tijdens een jubileum of een afscheid. Het aanvragen van een lintje is niet moeilijk, maar het is wel even wat werk. Het kost best veel tijd. 

Gunt u iemand een koninklijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse lintjesregen in april? Vraag dit dan aan vóór 1 juli. Wanneer u iemand in de loop van het jaar in het zonnetje wilt zetten, vraag dat dan minimaal 6 maanden voor de uitreikdatum aan. 

Meer informatie

Vaak zijn we te bescheiden en twijfelen we of het genoeg is, wat iemand gedaan heeft. Daardoor lopen veel mensen een mooie waardering mis. Op onze website vindt u meer informatie en het aanvraagformulier. Twijfel dus niet en bel of mail ons. Wij kunnen samen met u inschatten of een onderscheiding haalbaar is en weten ook wat er dan allemaal moet gebeuren. 

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen