Landschap met water en bomen

Voortaan gratis parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen in Emmen centrum

07 juli 2022
Algemeen nieuws

Voortaan gratis parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen

Voortaan is parkeren op gehandicaptenparkeerplaatsen in het centrum van Emmen gratis. Houders van een gehandicaptenkaart hoeven alleen nog een parkeerschijf achter de voorruit te plaatsen. Zij mogen dan maximaal drie uren achter elkaar parkeren. Hiermee wordt voorkomen dat een gehandicaptenparkeerplaats de hele dag bezet is. Het gaat om gehandicaptenparkeerplaatsen die niet achter een slagboom zijn gelegen. Langer dan drie uur parkeren kan op een betaalde parkeerplaats, bijvoorbeeld in de parkeergarages.

Houders van een gehandicaptenparkeerplaats ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Adres Raadshuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 -16.30 uur