Twee kinderen zittend in een bloemenveld

housing-forms iconSchoonebeek

Aan de rand van het Stroomdal van het Schoonebekerdiep, dicht bij de Duitse grens, ligt Schoonebeek. Aan de zuidrand van dit dorp is de nieuwe wijk Stroomdal gebouwd. In Stroomdal heeft u een mooi uitzicht over de groene omgeving, maar ook een ouderwets gezellig dorpsleven.

Overzicht kavels Schoonebeek

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten.

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken regelen zodat hij de kavel kan kopen. Lukt het niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs met BTW zonder kosten
140 830 m2 Vrijstaand € 104.447,00

Daarom wonen in Schoonebeek

  • Prachtige landelijke omgeving;
  • Gunstige ligging aan de grens;
  • Goed bereikbaar;
  • Veel voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemeen telefoonnummer 14 0591.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Schoonebeek? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl.

Chat met een medewerker