Rekenkamercommissie

De rekenkamercommissie onderzoekt ieder jaar of het college van burgemeester en wethouders goed en nuttig werkt. Zij controleert:

  • Of het doel is bereikt
  • Of het op een goede manier is gebeurd
  • Of het volgens de regels is gegaan

Onderwerpen

De gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en inwoners kunnen onderwerpen inleveren om te onderzoeken. De commissie kiest zelf de onderwerpen uit die zij gaan onderzoeken. Onderwerpen moeten gaan over beleid of activiteiten waar de gemeente verantwoordelijk voor is én over iets wat mensen helpt.

Voorstel voor een onderzoek?

Wilt u een idee indienen voor een onderzoek? Laat het ons weten! Of wilt u meer weten over de rekenkamercommissie? Kijk bij de leden van de rekenkamercommissie of neem contact op met Caroline de Widt, secretaris van de rekenkamercommissie, via 140591 of griffie@emmen.nl

Resultaten van de onderzoeken

De rekenkamercommissie schrijft de resultaten van de onderzoeken op in een document en geeft dit aan de raad. De raad bespreekt het daarna in een vergadering. U vindt deze documenten in het informatiesysteem van de gemeenteraad.

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen