Even voorstellen: Avitec

Logo Avitec infra en milieuAvitec is met 30 jaar ervaring dé partner in civieltechnische en infrastructurele werken. Met een vast en vakkundig team realiseren ze werken efficiënt en resultaatgericht. Van ontwerp tot onderhoud heeft Avitec alle disciplines in eigen huis. Ze gaan voor optimale samenwerking tussen alle partijen om veilig en verantwoord te werken, én hebben daarbij oog voor de omgeving van het project.

Centrumconciërge Reind Smit

Reind Smit is uw CentrumConciergeReind ondersteunt het project als Centrumconciërge. Hij is dagelijks op het werk aanwezig als aanspreekpunt voor ondernemers, omwonenden en winkelend publiek. Reind zorgt voor een goede bereikbaarheid, maar ook een veilig werkterrein. Als het nodig is, begeleidt hij winkelend publiek langs de veilige route. 


Uitvoerder Marc Paulusma

Marc Paulusma “Mijn naam is Marc Paulusma, uitvoerder bij Avitec voor o.a. het project Het Oude Centrum Emmen. Mijn taak is om het uitvoerende personeel dagelijks te begeleiden, te zorgen dat de planning wordt gehaald en de materialen op de juiste tijd aanwezig zijn. Hierbij wordt ik ondersteund door een assistent-uitvoerder, een projectleider en een tekenaar. Zelf ben ik woonachtig in de gemeente Emmen, dat geeft dit project voor mij een extra boost. Nog meer dan anders wil ik ook in ‘mijn eigen gemeente’ een kwalitatief hoogstaand stuk werk leveren. We gaan er iets moois van maken!”.