Twee kinderen zittend in een bloemenveld

housing-forms iconOude Meerdijk

De Oude Meerdijk ligt in de zuidoostelijke hoek van de wijk Angelslo. Het is dichtbij de Rondweg. Met de auto bent u daardoor snel op de A37 of N34. Het openbaar vervoer in de wijk is goed bereikbaar. Angelslo heeft meerdere (basis-)scholen, een winkelcentrum en meerdere speel- en sportvelden. 

Overzicht kavels Oude Meerdijk

Onderstaande afbeelding toont alle kavels. De paarse kavels kunt u nog kopen, de donkerblauwe kavels zijn gereserveerd en de lichtblauwe kavels zijn verkocht. Wij houden deze informatie zo goed mogelijk bij. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten. 

Gereserveerde gemeentelijke kavels

Als een kavel gereserveerd is, wil iemand de kavel graag kopen. Deze persoon heeft dan een aantal weken de tijd om zaken regelen zodat hij de kavel kan kopen. Lukt het niet om de kavel te kopen, dan komt de kavel weer vrij.

Kavelnummer Oppervlakte Type Prijs met BTW en zonder kosten
6 665 m2 Vrijstaand € 166.514,00

Daarom wonen aan de Oude Meerdijk in Angelslo

  • Ruim opgezette groene woonbuurt;
  • Karakteristieke bestaande en nieuwe bebouwing;
  • Variatie in woonkeuze;
  • Gunstige ligging en bereikbaarheid;
  • Veel voorzieningen in de woonwijk en omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Els Gernaat, accountmanager woningbouwkavels. U kunt een afspraak met haar maken via ons algemene telefoonnummer 14 0591. Daarnaast biedt Brands Bouwontwikkeling B.V. ook bouwkavels.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Angelslo? Meld u dan aan voor de wachtlijst door te mailen naar kavelverkoop@emmen.nl(klik op het mailadres om een mail te sturen).

Chat met een medewerker