Zorgverzekering op maat

De gemeente Emmen vindt het belangrijk dat u zich goed oriënteert en dat u kiest voor een zorgverzekering die bij u past. Speciaal voor de gemeente Emmen heeft poliswijzer.nl een digitaal vergelijkingsprogramma voor zorgverzekeringen ontwikkeld. Dit programma helpt bij het vinden van de meest passende zorgverzekering door te kijken naar persoonlijke zorgbehoeften. U betaalt dan alleen voor zorg die nodig is.

Voordelen

  • U kunt zelf kiezen voor welke zorg u verzekerd wilt zijn;
  • U kunt ondersteuning en begeleiding ontvangen bij het doorlopen van de vergelijkingstool als u een inkomen heeft tot 110% van de bijstandsnorm;
  • Poliswijzer.nl richt zich op zorgaanbieders in de regio Emmen;
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de basisverzekering.

Ga naar poliswijzer.nl/Emmen en kies uw nieuwe zorgverzekering. U kunt elk jaar tot 31 december overstappen van zorgverzekering voor het volgende kalenderjaar.

Vragen over uw zorgverzekering

Wilt u advies over het veranderen van uw zorgverzekering? Neem dan contact op met Poliswijzer.nl via

Overige vragen?

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met 14 0591.

Let op! Als u een betalingsachterstand bij uw zorgverzekeraar heeft is het niet mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. De betalingsachterstand moet eerst afbetaald zijn. U kunt in dat geval ook niet overstappen met behulp van een digitale vergelijker zoals Poliswijzer.nl.