GETEC PARK.EMMEN

Dit bedrijventerrein is geschikt voor bedrijven in de sfeer van chemie, food en (zware) maakindustrie. Met 115 hectare is het één van de grootste industrieparken van Noord-Nederland. Het terrein ligt direct aan de Rondweg, op enkele minuten van de A37 en N34.

Het park is een belangrijke plek voor innovatie in - duurzame - kunststof en energie. Het gaat om een afgesloten terrein dat bewaakt wordt. Enkele bedrijven op dit terrein zijn: DSM, Teijin Aramid, Acordis Industrial Fibers, Cumapol Polyester Upgrading, Low and Bonar, Morssinkhof Sustainable Products, Senbis Polymer Innovations, Innofil3D, Coolrec Plastics Compounding en een aantal dienstverlenende bedrijven.

Vestigt u zich op dit terrein, dan is het mogelijk aan te sluiten op de voorzieningen van het park. Denk hierbij aan elektriciteit, aardgas, perslucht, stoom, en de daar aanwezige waterzuiveringsinstallatie.

Beschikbare kavels en prijzen

Er zijn verschillende kavels direct beschikbaar. Het gaat om kavels van ongeveer 1 tot ruim 4,5 hectare. Voor meer informatie neemt u contact op met de accountmanagers.

Milieucategorie

Bedrijven in de milieucategorie 3 tot en met 6 kunnen zich hier vestigen. 

Bouwregels

Bouwregels vindt u op de website Ruimtelijke Plannen

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.