GETEC PARK.EMMEN

Het bedrijventerrein GETEC PARK.EMMEN is bestemd voor bedrijfsactiviteiten in de sfeer van chemie, food en (zware) maakindustrie. Met 115 hectare is het een van de grootste industrieparken van Noord-Nederland waar meer dan 1.300 mensen werken. Het terrein ligt direct aan de Rondweg, op enkele minuten van de A37 en N34.

Het park is een toonaangevende hotspot voor innovatie in - duurzame - kunststof en energie. Het gaat om een afgesloten, permanent bewaakt terrein. Hier zijn bedrijven gevestigd zoals DSM, Teijin Aramid, Acordis Industrial Fibers, Cumapol Polyester Upgrading, Low and Bonar, Morssinkhof Sustainable Products, Senbis Polymer Innovations, Innofil3D, Coolrec Plastics Compounding en een aantal dienstverlenende bedrijven.

Vestigt u zich op dit terrein, dan is het mogelijk aan te sluiten op de utilitie voorzieningen van het park met behoud van een eigen identiteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door hoofddienstverlener van het park. Denk hierbij aan elektriciteit, aardgas, deminproces- en/of drinkwater, perslucht, stoom, en de daar aanwezige waterzuiveringsinstallatie.

Beschikbare kavels en prijzen

Er zijn verschillende kavels direct beschikbaar, variërend van circa 1 tot ruim 4,5 hectare. Voor meer informatie neemt u contact op met de accountmanagers.

Milieucategorie

Het bedrijventerrein is bestemmingsplantechnisch gekwalificeerd voor bedrijven in de milieucategorie 3 tot en met 6.

Bouwregels

Specifieke bouwregels vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen? Onze accountmanagers staan u graag te woord.