Gratis ondernemersspreekuur

Als startend ondernemer wil je misschien meer weten over het opzetten van een boekhouding, het maken van algemene voorwaarden of over hoe je klanten vindt en bindt. Als je al een aantal jaren onderneemt wil je misschien meer weten over financieringen, subsidiemogelijkheden, exporteren of over personeel. Kom dan naar het gratis ondernemersspreekuur!

Wanneer

Je kunt elke donderdag tussen 9 en 10 uur terecht bij Het Ondernemersspreekuur bij Growing Emmen aan de Baander 4 in Emmen-Centrum. Het ondernemerspreekuurteam staat je graag te woord. Dit team probeert jouw vraag meteen te beantwoorden. Mocht jouw vraag meer tijd nodig hebben om te beantwoorden, neemt het team jouw vraag in behandeling. Mocht jouw vraag niet beantwoord kunnen worden door het team, zullen zij jouw vraag doorzetten aan één van de overige specialisten die zijn verbonden aan het ondernemersspreekuur. 

Gratis

Een vraag stellen aan het ondernemersspreekuurteam kost niets. De antwoorden zullen in veel gevallen ook gratis zijn. Als er wel kosten aan het antwoord verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat jouw vraag meer tijd in beslag neemt of nader uitgezocht moet worden, zal dit van te voren duidelijk met jou worden gecommuniceerd en is er altijd de keuze af te zien van de dienstverlening. 

Samenwerking

Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe en gemeente Emmen. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.  


Lukt het niet om persoonlijk langs te komen op een donderdagmorgen? Stel dan hier je vraag door het formulier op de website van Growing Emmen in te vullen. Elke donderdagochtend worden de ingezonden vragen behandeld. Je krijgt zo snel als mogelijk een antwoord.