Gratis ondernemersspreekuur

Je bent ondernemer of wilt starten met je eigen bedrijf. Grote kans dat je veel op internet zit om allerlei antwoorden te vinden. Zie je door alle informatie op internet door de bomen het bos niet meer? Schakel dan de hulp van het ondernemersspreekuur Emmen in. 

Stel je vraag online

De partners van het ondernemersspreekuur Emmen helpen je graag. Vul het formulier op de website van Growing Emmen in en stel je vraag. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of gemaild door iemand met expertise op het gebied van jouw vraag.

Gratis

Een vraag stellen kost niets. De antwoorden zullen in veel gevallen ook gratis zijn. Als er wel kosten aan het antwoord verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat jouw vraag meer tijd in beslag neemt of nader uitgezocht moet worden, zal dit van te voren duidelijk met jou worden gecommuniceerd en is er altijd de keuze af te zien van de dienstverlening. 

Samenwerking

Het ondernemersspreekuur is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe, gemeente Emmen en Kroese Wevers.