Gemeenteraadsverkiezing

Op woensdag 21 maart 2018 is de Gemeenteraadsverkiezing. Elke vier jaar wordt de Gemeenteraadsverkiezing gehouden. Dan kunt u als inwoner van de gemeente Emmen uw stem uitbrengen op een kandidaat van een politieke partij. Zo bepaalt u samen met de andere inwoners van de gemeente wie het bestuur van de gemeente vormt voor de komende vier jaren. Ook is op 21 maart het raadgevend referendum over de Wet op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten 2017 (Wiv). U kunt dan voor of tegen deze wet stemmen. De uitslag is een advies aan de regering.

Hoe kan ik stemmen? Waar kan ik stemmen? Wat heb ik nodig om te stemmen? U vindt deze informatie en meer op deze pagina. Heeft u toch nog een vraag waarop u het antwoord hieronder niet vindt? Bel dan met het KlantContactCentrum van de gemeente Emmen via telefoonnummer 14 0591. Mailen kan ook via gemeente@emmen.nl.