Wie verdient een lintje?

afbeelding lintje

Kent u iemand van wie u denkt dat deze persoon een Koninklijke Onderscheiding (lintje) verdient? Vraag deze dan vóór 1 juli aan. 

Wie verdient een lintje?

Op 24 april heeft burgemeester Eric van Oosterhout negen inwoners telefonisch verrast met een Koninklijke Onderscheiding (lintje) tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Wij denken dat er meer inwoners zijn, die voor een lintje in aanmerking komen. Omdat ze al vele jaren vrijwilligerswerk doen, of iets bijzonders hebben gedaan voor anderen. 

Kent u iemand van wie u denkt dat deze persoon een lintje verdient? 

Vaak zijn we te bescheiden en twijfelen we of het genoeg is, wat iemand gedaan heeft. Daardoor lopen veel mensen een  mooie waardering mis. Denkt u dat iemand een lintje verdient? Kijk dan op de website voor de voorwaarden en het aanvraagformulier en neem contact met ons op. Wij kunnen samen met u inschatten of een onderscheiding haalbaar is. Ook weten wij wat er dan allemaal moet gebeuren.

Aanvragen vóór 1 juli

Het aanvragen van een lintje is niet moeilijk, maar het is wel even wat werk. Het kost best veel tijd. Gunt u iemand een Koninklijke Onderscheiding tijdens de jaarlijkse lintjesregen in april? Vraag dit dan aan vóór 1 juli. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loes van Dijk via l.vandijk@emmen.nl Zij bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn en helpt u graag verder. U kunt uw naam en telefoonnummer vermelden in uw e-mail, zodat zij contact met u op kan nemen.