Virtuele Banenbeurs Drenthe

Zoo werktt

Na het succes op 27 mei organiseert Zoo Werkt ‘t op donderdag 16 september van 11:00 uur tot 16:00 uur voor de tweede keer de Virtuele Banenbeurs Drenthe.

Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars kunnen vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live een kijkje nemen bij regionale werkgevers en opleiders. Werkgevers en opleiders zijn aanwezig met virtuele stands. Je kunt via een online platform kennis met ze maken. 

Scholingshal en hal met kandidatenprofielen
Nieuw op de Virtuele Banenbeurs Drenthe zijn deze keer de scholingshal en een hal waar profielen van beschikbare kandidaten zijn te vinden. Bezoekers kijken en kiezen zelf waar ze naar toe willen en met wie ze in contact willen komen. Interactie is daarbij het sleutelwoord. De deenemers kunnen met een werkgever of opleider in gesprek via chatten of beeldbellen. Ook kunnen ze divers deelnemen aan diverse interessante workshops. De virtuele stands van de werkgevers en opleiders blijven na 16 september nog een jaar zichtbaar voor kandidaten.

Samenwerking Drentse gemeenten en UWV
Zoo Werkt ’t is een samenwerking van de Arbeidsmarktregio Drenthe (gemeente Emmen, gemeente Borger-Odoorn, gemeente Coevorden, gemeente Hoogeveen, gemeente De Wolden, gemeente Midden-Drenthe en UWV). Meer informatie over Zoo Werkt ‘t vind je op www.zoowerktt.nl