The Impact Days in Emmen | 21, 22 en 23 november

The Impact Days op 21 , 22 en 23 november

Op 21, 22 en 23 november zijn The Impact Days. Ook Emmen doet mee! Ontmoet sociaal ondernemers en laat u inspireren door een programma vol activiteiten, workshops en verhalen. U bent van harte welkom!

Door het hele land zijn activiteiten om sociaal ondernemen zichtbaar en toegankelijk te maken. Het programma op 21 november vindt u hieronder. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan aan via www.theimpactdays.nl.

Programma op 21 november
Tijd Activiteit
11.00-12.00 uur

College Impact Meten
Impact meten is onmisbaar in een toekomst waar niet alleen winst en rendement de succes-norm bepalen. De Finance & Control wereld zal veranderen. In dit college neemt NHL Stenden je mee in de verandering die op elke impact-ondernemer en hun adviseurs afkomen.
Door: drs. Peter Jan Poppen van NHL Stenden
Locatie: Growing Emmen, Baander 4 Emmen
Aanmelden is niet nodig, maximaal 30 plekken beschikbaar. Koffie/thee staat klaar om 10.30 uur.

12.00 uur Opening leerbedrijf NHL Stenden
Officiële start van HET leerbedrijf, tussen de ondernemers, in Emmen waar financiële experts in opleiding vraagstukken voor ondernemers  op het (betekenis)economische vlak beantwoorden.
Door: NHL Stenden, openingshandeling door wethouder Guido Rink
12.00-14.00 uur Impact lunch: Be Social, Buy Social
Wil je inkopen met impact? Of ben jij juist de aanbieder van producten met impact?
Kom langs voor meer informatie. Er is volop gelegenheid met elkaar kennis te maken en misschien zelfs zaken te doen!
Door: Impact Noord, Ik Ben Drents Ondernemer, Kennispoort Drenthe en Growing Emmen
Locatie: Growing Emmen, Baander 4 Emmen
Aanmelden via Impact Noord. Maximaal 30 plekken beschikbaar.
14.30-16.00 uur Betekenisvol Ondernemen
Hoe verduurzaam je? Of het nu gaat om sociaal ondernemerschap of het volledig circulair maken van het bedrijfsproces. Toolbox en Drentea hebben al veel initiatieven genomen om op positieve wijze impact te maken op de maatschappij en de wereld. Hoe? Dat vertellen ze!
Door: Toolbox en Drentea
Locatie: Toolbox, Hoofdstraat 18 Emmen (Rensenpark)
19.30-21.30 uur Kenniscafé Special “Ondernemen om de wereld een beetje mooier te maken”
Wat is impact ondernemen en hoe kunnen bedrijven en organisaties meegaan in deze ontwikkeling? En wat is de rol van het onderwijs hierin? Je hoort het tijdens het kenniscafé!
Sprekers: Annette Verhoef (NHL Stenden), Jan Willem Wennekes (Impact Noord),  Guido Rink (gemeente Emmen), moderator Alya Assen (Growing Emmen)
Locatie: NHL Stenden, Van Schaikweg 94 Emmen
Tickets via www.kenniscafe-emmen.nl

Bent u sociaal ondernemer?

En wilt u Emmenaren laten zien wat u doet? Organiseer dan uw eigen activiteit en meld deze aan via www.impactdays.nl.

Samenwerking

Dit programma is een samenwerking tussen NHL Stenden, Growing Emmen, Toolbox, Kenniscafé Emmen, Ik ben Drents ondernemers, Impact Noord, Kennispoort Drente, Drentea, Twessers, Downies & Brownies en de gemeente Emmen hebben.

Fotografie: Jurre Rompa