NOC*NSF Nationale Sportweek

Nationale-Sportweek.jpg

De gemeente Emmen is dit jaar host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september. Ontdek wat sport met jou doet tijdens de Nationale Sportweek. Doe jij ook mee?

De gemeente Emmen is dit jaar host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september organiseert de gemeente Emmen samen met sportverengingen en -scholen verschillende sportactiviteiten voor jong en oud met als boodschap ‘sport doet iets met je’. De NOC*NSF Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat tien dagen lang ‘sport’ in de etalage zet. Ambassadeurs van de Nationale Sportweek zijn o.a. Rico Verhoeven en Olga Commandeur.

Doe jij ook mee?

Ontdek wat sport met jou doet tijdens de Nationale Sportweek. Doe jij ook mee? Kijk dan voor alle activiteiten op actiefinemmen.nl en meld je aan! Door sport voel je je gezonder, fitter, blijer en vrijer! Sport doet iets met je!

RIVM-richtlijnen

Bij alle activiteiten tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek houden wij rekening met de RIVM-richtlijnen.

NOC*NSF Nationale Sportweek

Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Naast Emmen zijn ook de gemeenten Eindhoven en Nieuwegein dit jaar host city. Het is de 17e keer dat NOC*NSF de sportweek organiseert. 

De NOC*NSF Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s #BeActive!

4 logos Nationale Sportweek