Loting kavels Nieuw-Amsterdam

In het centrum van Nieuw-Amsterdam, zijn 3 woningbouwkavels beschikbaar. De kavels liggen nabij een basisschool en zijn op loopafstand van diverse voorzieningen.

Vrije gemeentelijke kavels

Bekijk hier het PDFoverzicht van de beschikbare kavels en prijzen. Voor meer informatie kunt u de PDFfolder downloaden.

Loting 

De kavels worden via een loting uitgegeven. Het gaat om één kavel voor een vrijstaande woning van ca 690 m2 groot en twee kavels voor een half-vrijstaande (twee-onder-een kap) woning. Deze twee kavels hebben een grootte van ca 430 m2. Wanneer er geen belangstelling is voor een twee-onder-een kap woning, behoudt de gemeente zich het recht voor om deze kavel ook beschikbaar te stellen voor een vrijstaande woning. De loting van de kavels vindt plaats op woensdag 16 januari 2019. U dient zelf aanwezig te zijn bij de loting of een vertegenwoordiger. 

Meeloten?

Wilt u meedoen aan de loting dan kunt u het PDFinschrijfformulier downloaden. Het volledig ingevulde formulier kan tot uiterlijk 11 januari 2019 ingeleverd worden bij notaris Veen en Veste, adres Schooldijk 88 in Veenoord. Alleen personen die op het moment van inschrijving meerderjarig zijn kunnen meedoen aan de loting. Na inschrijving ontvangt u nadere informatie over de loting. 

Daarom wonen aan het Ganzenroer in Nieuw-Amsterdam

  • Gunstige ligging en bereikbaarheid.
  • Veel voorzieningen in de omgeving.
  • Aantrekkelijk winkelcentrum aan het Koning Willem-Alexanderkanaal.

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Marielle Zomers, accountmanager woningbouwkavels.