Corona en evenementen, cultuur, uitgaan en sport

De coronaregels van het kabinet hebben gevolgen voor veel activiteiten. Zingen, dansen, toneelspelen en muziek maken is nu anders. En er zijn aanpassingen bij locaties zoals in de horeca, in het museum, buurthuizen en op de sportschool. Meer informatie leest u op de website van de Rijksoverheid.

Regels gemeente Emmen

Voor de gemeente Emmen gelden voor onderstaande onderwerpen de volgende regels.

Evenementen

Organisatoren van evenementen roepen we op om contact met ons op te nemen als ze een evenement willen organiseren. Samen kunnen we dan met de voorbereidingen aan de slag en kijken of de datum geschikt is. We proberen in Drenthe te voorkomen dat er meerdere van hetzelfde soort evenementen op hetzelfde moment plaatsvinden. We moeten bij grote evenementen ook rekening houden met de inzetbaarheid van politie.