Zorgverzekering op maat

Heeft u een zorgverzekering die bij u past? Wij vinden het belangrijk dat u een goede vergelijking maakt. Speciaal voor de gemeente Emmen heeft poliswijzer.nl een programma ontwikkeld. Daarmee vergelijkt u verschillende zorgverzekeringen. Dit programma kijkt naar uw persoonlijke wensen. Het helpt u bij het vinden van de zorgverzekering die het best bij u past. Zo betaalt u alleen voor zorg die u nodig heeft.

Voordelen

  • U kunt zelf kiezen voor welke zorg u zich wilt verzekeren.  
  • U kunt hulp krijgen als u een inkomen heeft tot 110% van de bijstandsnorm.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de basisverzekering
  • Poliswijzer.nl richt zich op zorgaanbieders in de regio Emmen.

Ga naar poliswijzer.nl/Emmen en kies uw nieuwe zorgverzekering. U kunt tot 31 december overstappen van zorgverzekering voor het volgende kalenderjaar.

Let op! Moet u nog rekeningen betalen bij de zorgverzekeraar die u nu heeft? Dan kunt u niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar. U moet eerst deze rekeningen betalen. 

Ook besparen op energie?

Voor veel minima is de energierekening ook een hoge kostenpost. Dit jaar start de gemeente met een proef om deze groep te wijzen op een digitale energievergelijker. Misschien kunt u ook besparen op uw energierekening. Via de digitale vergelijker van Gaslicht.com kunt u vergelijken of het voor u goedkoper is om over te stappen naar een andere energieleverancier. In deze vergelijker beantwoordt u een aantal vragen. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend advies over een passende energieleverancier. 

Vragen

Wilt u advies over het veranderen van uw aanvullende zorgverzekering? Neem dan contact op met Poliswijzer.nl via 050-2111456 of WhatsApp 06-36338337.
Wilt u advies over het veranderen van uw energievergelijker? Neem dan contact op met Gaslicht.com via 0342-411350 of WhatsApp 06–44409555.