Zorgverzekering op maat

Heeft u een zorgverzekering die bij u past? Wij vinden het belangrijk dat u een goede vergelijking maakt. Speciaal voor de gemeente Emmen heeft poliswijzer.nl een programma ontwikkeld. Daarmee vergelijkt u verschillende zorgverzekeringen. Dit programma kijkt naar uw persoonlijke wensen. Het helpt u bij het vinden van de zorgverzekering die het best bij u past. Zo betaalt u alleen voor zorg die u nodig heeft.

Voordelen

  • U kunt zelf kiezen voor welke zorg u zich wilt verzekeren.  
  • U kunt hulp krijgen als u een inkomen heeft tot 110% van de bijstandsnorm.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de basisverzekering
  • Poliswijzer.nl richt zich op zorgaanbieders in de regio Emmen.

Ga naar poliswijzer.nl/Emmen en kies uw nieuwe zorgverzekering. U kunt tot en met 31 december overstappen van zorgverzekering voor het volgende kalenderjaar.

Let op! Moet u nog rekeningen betalen bij de zorgverzekeraar die u nu heeft? Dan kunt u niet overstappen naar een andere zorgverzekeraar. U moet eerst deze rekeningen betalen. 

Energieaanbieders vergelijken

Via de digitale vergelijker van Gaslicht.com kunt u vergelijken of het voor u voordeliger is om over te stappen naar een andere energieleverancier. In deze vergelijker beantwoordt u een aantal vragen. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend advies over een passende energieleverancier. 

Vragen

Wilt u advies over het veranderen van uw aanvullende zorgverzekering? Poliswijzer.nl heeft dit jaar speciaal voor de inwoners van Emmen een telefoonnummer aangemaakt dat u kunt bellen. Dit telefoonnummer is 050-2111455.
U kunt ook gebruik maken van het landelijke telefoonnummer van Poliswijzer.nl. Dit nummer is 050-2111456.

Wilt u advies over het veranderen van uw energievergelijker? Neem dan contact op met Gaslicht.com via 0342-411350 of WhatsApp 06–44409555.