Meerdere handen op elkaar

Hulp bij wonen, vervoer, opvoeding of geldzaken

Heeft u door ziekte, ouderdom of een beperking hulp nodig? Bijvoorbeeld bij het huishouden, vervoer of uw geldzaken? Vaak willen mensen in uw omgeving wel helpen. Denk aan uw partner of uw kinderen maar ook aan andere familieleden, vrienden en buren.

Vrijwilligers Informatiepunt Emmen

Als mensen in uw omgeving niet kunnen helpen, dan kunt u hulp vragen aan vrijwilligers. Bij het Vrijwilligers Informatiepunt Emmen kunt u terecht met vragen over inkomen, werk, wonen en zorg bij u in de buurt.

De Toegang

Is vrijwillige ondersteuning onvoldoende? Neem dan contact op met De Toegang. De medewerkers van De Toegang kijken samen met u wat er nodig is. Denk bijvoorbeeld aan: schoonmaakondersteuning, dagbesteding, jeugdhulp, begeleiding, beschermd wonen, vervoer, hulpmiddelen en woningaanpassingen.

Kosten

Meestal moet u een eigen bijdrage betalen. Op hetcak.nl kunt u berekenen hoe hoog uw eigen bijdrage is.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur