Landschap met water en bomen

Huishoudelijke hulp in de zomervakantie

25 mei 2023
Algemeen nieuws

Voor veel organisaties is het moeilijk om voldoende personeel te vinden. Dat geldt ook voor de hoofdaanbieders van Wmo schoonmaakondersteuning; Cosis, Thalia Thuiszorg, AtHomeFirst en Dokter Schoonmaakorganisatie. In de vakantieperiode is een nog groter tekort aan personeel. 

Zomerperiode

De aanbieders proberen in de zomerperiode extra mensen te vinden die de huishoudelijke hulp kunnen vervangen. Door het grote personeelstekort is dat steeds moeilijker. Daardoor kunnen de aanbieders niet meer garanderen dat er in de zomerperiode iedere week huishoudelijke hulp is.

Wat betekent dit voor u?

Heeft u iedere week schoonmaakondersteuning en gaat uw vaste hulp met vakantie? Dan zoekt de hoofdaanbieder samen met u naar een oplossing. Misschien is er een andere hulp beschikbaar of kan de hulp op een andere dag of tijdstip komen. De hoofdaanbieders weten dat dit vervelend voor u is en hopen dat u begrip heeft voor de situatie.

Meer informatie

Heeft u vragen over de schoonmaakondersteuning in de zomerperiode? Neem dan contact op met uw hoofdaanbieder. In Emmen zijn dat Cosis, Thalia Thuiszorg, AtHomeFirst en Dokter Schoonmaakorganisatie.

Chat met een medewerker