Gezond en fit ouder worden met Seniorensport

Donderdag 16 juni hebben deelnemers van het vervolgtraject ‘Gezond en Fit ouder worden’ in Schoonebeek bezoek gehad van sportclub Hart op Tempo (HOT). Na de fit-test op 5 april (100 deelnemers) hebben deze deelnemers gratis meegedaan met 8 gevarieerde sport en spellessen (in 4 groepen van 15 – 17 deelnemers). Deelnemers konden zo op een laagdrempelige manier kennis maken met groepslessen op niveau. Ook nu blijkt weer hoe waardevol deze methode is.

Ruim 80% van de deelnemers heeft besloten om in september lid te worden van Hart op Tempo. Hier worden dezelfde lessen structureel aangeboden (in 3 groepen). Voor Hart op Tempo is het geweldig dat zij op deze manier vele nieuwe leden kunnen verwelkomen bij de club. Voor ons is het mooi om het project af te ronden en te weten dat deelnemers een goed ‘onderkomen’ krijgen bij HOT.

Dinsdag 8 november vindt de volgende ‘Gezond en Fit ouder worden – fit-test’ plaats in Oranjedorp en Nieuw-Dordrecht.

Grotere Seniorensport Beweging

De Seniorensport Beweging wordt steeds groter. Alle deelnemers hebben namelijk toestemming gegeven om de nieuwsbrief Seniorensport te ontvangen. Zo blijven de mensen deelnemen aan eenmalige activiteiten in Emmen. En wij blijven veel mensen zien.

Andere activiteiten Seniorensport

Seniorensport biedt meer activiteiten. Een aantal daarvan zijn:

• Doortrappen: Veilig tot je 100ste op de fiets
  • Maatjes fietsen
  • In Balans / Valpreventie en de huiskamer projecten samen met Sedna
  • Maaltijd wandeling in samenwerking met organisaties en het AZC

Meer informatie

Wilt u meer weten en op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stuur dan een mail naar  seniorensport@emmen.nl. Vraag of u toegevoegd kan worden aan de mailinglijst, want dan blijft u op de hoogte van al onze activiteiten.

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur