Trouwambtenaren

De gemeente Emmen heeft meerdere trouwambtenaren. In dit overzicht stellen ze zich aan u voor.

Naam Foto Quote
Roelinus Reurink "Ik probeer elke dag om het mooiste uit het leven te halen. Een onderdeel daarvan is om een waardevol aandeel te vormen tijdens de huwelijksvoltrekking met een passende toespraak. Een trouwtoespraak waarin jullie jezelf en de gasten zullen herkennen. Geen verhaal over het verleden, maar over de personen die jullie werkelijk zijn."
Jan Suelmann "Ik heb al meer dan duizend huwelijken voltrokken en kom daardoor niet zo snel voor verrassingen te staan. Humor, ongedwongenheid en een persoonlijke noot vind ik heel belangrijk, want het moet een feestdag worden waar het bruidspaar en gasten met plezier en een goed gevoel op terug kijken. Op verzoek kan ik de plechtigheid in het Drents verzorgen."
Jochem Weggemans "De ontmoeting, jullie mooie momenten samen en natuurlijk het moment dat jullie hebben besloten om elkaar het ja-woord te gaan geven. Alles kan in het verhaal worden verwerkt. Het is belangrijk dat het een verhaal wordt waarin iedereen jullie herkent en waar iedereen met plezier naar luistert. Een vleugje humor en een ongedwongen sfeer vind ik als trouwambtenaar erg belangrijk tijdens de ceremonie."
Jannie Hoogeveen "Van mij als trouwambtenaar geen saaie ceremonie maar een passend, betrokken verhaal. Het betrekken van kinderen tijdens de ceremonie is voor mij belangrijk. Niet alleen het bruidspaar en getuigen tekenen de trouwakte, maar ook de kinderen van het bruidspaar tekenen hun eigen akte. Ik verwoord jullie verhaal met liefde, aandacht en humor."