Corona: onderdeel van ons leven

Corona is onderdeel van ons leven geworden. Daarom denken we samen met andere gemeenten en sportbonden na over mogelijke scenario’s voor sportbeoefening. We zijn bezig om logische maatregelen voor drie soorten scenario’s uit te werken. We werken dit uit voor een lichte variant, voor een gemiddelde variant en een zware variant. Hierbij is de regering aan zet. Als het nodig is besluiten zij welk scenario wanneer gaat gelden. Wij voeren de maatregelen uit of zorgen dat die worden uitgevoerd. Als gemeente en sportsector laten we samen zien dat we, als partner van het Rijk, serieus meewerken om paniekbeslissingen te voorkomen. En we streven ernaar om sportief bewegen zo lang mogelijk te kunnen doen.

Als we de maatregelen bij een bepaald scenario moeten uitvoeren houden we u op de hoogte via de mail. Zijn uw mailgegevens nog niet bekend bij ons? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: sportstimulering@emmen.nl

Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Dinsdag 08.30 - 16.30 uur