Corona: onderdeel van ons leven

Corona is onderdeel van ons leven geworden. Daarom denken we samen met andere gemeenten en sportbonden na over mogelijke scenario’s voor sportbeoefening. We zijn bezig om logische maatregelen voor drie soorten scenario’s uit te werken. We werken dit uit voor een lichte variant, voor een gemiddelde variant en een zware variant. Hierbij is de regering aan zet. Als het nodig is besluiten zij welk scenario wanneer gaat gelden. Wij voeren de maatregelen uit of zorgen dat die worden uitgevoerd. Als gemeente en sportsector laten we samen zien dat we, als partner van het Rijk, serieus meewerken om paniekbeslissingen te voorkomen. En we streven ernaar om sportief bewegen zo lang mogelijk te kunnen doen.

Als we de maatregelen bij een bepaald scenario moeten uitvoeren houden we u op de hoogte via de mail. Zijn uw mailgegevens nog niet bekend bij ons? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: sportstimulering@emmen.nl

Contact met de gemeente

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag en kunt het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Telefoon 14 0591
E-mail Contactformulier
WhatsApp 0611198769
Adres Raadhuisplein 1, Emmen

Contact met de zwembaden

www.zwemmeninemmen.nl

Openingstijden gemeentehuis

Maandag 08.30 - 16.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 16.30 uur
Donderdag 08.30 - 19.00 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Hoe beoordeelt u onze site?

Werk mee met ons tevredenheidsonderzoek. Vaker meedoen met onderzoeken? Meld u dan aan voor ons klantenpanel.

© 2022 Gemeente Emmen
Chat met een medewerker