Buren gezocht!

Aan de Ganzenroer in Nieuw-Amsterdam heeft de gemeente Emmen drie woningbouwkavels beschikbaar. Twee van deze kavels zijn geschikt voor een twee-onder-een-kapwoning. De familie Horstman heeft op één van deze kavels een optie en is op zoek naar buren.

Deze buren zoeken nieuwe buren

Prachtig plekje in Nieuw-Amsterdam

Robert (29) en Michelle (27) hebben een zoontje Cas. Hij is 9 maanden oud. Robert is geboren in Nieuw-Schoonebeek, Michelle in Emmen en Cas in Groningen. Op dit moment wonen en werken ze in Assen. Robert is chemisch analist en Michelle is leerkracht in het speciaal onderwijs. Belangstelling voor deze kavel en benieuwd wie dan je buren worden? We stelden het jonge gezin enkele vragen.

Waarom Nieuw-Amsterdam?

Robert vertelt: "Ik ben opgegroeid in Nieuw-Schoonebeek en Michelle in Veenoord. Nu we een kleintje hebben, missen we onze familie en vrienden dichtbij! Ook vinden we dat Nieuw-Amsterdam mooi is opgeknapt en een frisse uitstraling heeft. De kavel ligt centraal. Je zit zo op de snelweg, waardoor de afstand naar ons werk te overzien is."

Waarom een nieuwbouw huis?

"We houden van strak en nieuw en het lijkt ons een mooie kans om een huis te bouwen dat volledig aan onze wensen voldoet."

Wat zijn jullie woonwensen?

"We willen graag een hoogbouw woning met veel woonruimte. Een moderne uitstraling met nette afwerking. Een berging, bijkeuken en garage zijn een vereiste."

Welke oproep willen jullie doen?

"We zoeken een medebouwer voor een twee-onder-een kap woning die zich kan vinden in onze woonwensen. Er is zeker ruimte voor overleg."

Wat kunnen jullie jullie buren bieden?

"We zijn een jong en sociaal gezin en houden van een gezellig praatje, maar we hoeven de deur niet bij elkaar plat te lopen. In de zomer zijn we gek op barbecueën, dus een keer een gezellig avondje in de tuin barbecueën lijkt ons erg gezellig!"

Geïnteresseerd?

Zouden jullie graag de buren willen worden van Robert, Michelle en Cas? Neem dan voor meer informatie contact op met onze accountmanager woningbouwkavels, Marielle Zomers via tel. 14 0591.

Meer weten over Nieuw-Amsterdam?

Nieuw-Amsterdam is één van de grotere dorpen rondom Emmen en er wonen ruim 4.800 mensen. Het is een dorp met veel voorzieningen. Het centrum van Nieuw-Amsterdam is aantrekkelijk en uitnodigend en ligt aan een kade. In het voorjaar en de zomer meren diverse bootjes aan die varen over de Verlengde Hoogeveense Vaart. Er zijn diverse scholen aanwezig. Daarnaast is het dorp goed bereikbaar door de ligging aan de A37 en heeft het een treinstation op de lijn Zwolle/Emmen.