Enquête Bargeres

Om Bargeres ook in de toekomst een plek te laten zijn waar u fijn kunt wonen, werken en recreëren, stellen Gemeente Emmen, Domesta, Lefier, Sedna en wijkvereniging Bargeres samen een woon- en leefbaarheidsvisie op. Deze visie helpt ons bij het maken van keuzes. Nu en in de toekomst.

Deel uw mening met ons

Uw mening als bewoner of ondernemer in Bargeres is belangrijk om tot een woon- en leefbaarheidsvisie te komen. Daarom stellen we met deze digitale enquête een aantal vragen. Hierbij kunt u aangeven wat u vindt van het wonen, werken en recreëren in de wijk Bargeres. U kunt de enquête tot 1 december invullen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de woon- en leefbaarheidsvisie of over de gesprekken die in de wijk gevoerd worden om tot een visie te komen? Bekijk dan de algemene pagina over Bargares Verrast.

Deel uw foto's en win

Help ons om een goed beeld van Bargeres te krijgen. Stuur 10 foto's van de wijk en maak kans op een van de prijzen.

Enquête Bargeres

Uw mening als bewoner of ondernemer in Bargeres is belangrijk. Vul daarom direct de digitale enquête in!